Microsoft maakt Teams beschikbaar voor consumenten
18 mei 2021 - 00:15    reactie #1
geplaatst door: ScoobyDoo
Zojuist weer een vergadering gedaan via skype.

Teams: (kleine letters)
Citaat
2. Je kunt met iedereen een individueel gesprek beginnen dat tot 24 uur helemaal gratis is. Voor een groepsgesprek (meer dan twee personen) kun je met maximaal 100 deelnemers vergaderen en tot 60 minuten gratis bellen. Als gevolg van COVID-19 zien we tot nader order af van deze limieten, zodat je met 300 deelnemers kunt vergaderen en tot 24 uur gratis kunt bellen.

Vraag me dan af wat ze na COVID19 doen

Skype is/was:
Citaat
Nu vergaderen via Skype
Voer met slechts één klik een videogesprek met vrienden en familie!
Registreren niet nodig.
Geen downloads nodig.

Het is heel gemakkelijk: maak gewoon een koppeling en deel deze met mensen die je aan het gesprek wilt laten deelnemen. Geen aanmeldingen vereist. Als Skype niet is geïnstalleerd, is dat geen probleem, want je kunt het via je browser gebruiken. Nodig maximaal 50 mensen uit en profiteer van gratis videogesprekken met Skype.

Het beste van alles is dat je persoonlijke uitnodigingskoppeling nooit vervalt en op elk gewenst moment kan worden gebruikt.

Geen registratiesvinkje
Geen downloadsvinkje
Maximaal 24 uur per gesprek

Voor werk maakt het niet zoveel uit, zeker als je toch al in de microsoft loop zit met 365. Maar voor verenigingen is Skype best functioneel. Een vergadering duurt zo langer dan één uur.
Microsoft maakt Teams beschikbaar voor consumenten
18 mei 2021 - 21:51    reactie #2
geplaatst door: Sypie
Bellen is niet hetzelfde als vergaderen. Bellen vanuit Teams kan namelijk naar mobiele en vaste nummers, al dan niet binnen een organisatie. Vergaderen is "gewoon" online met elkaar in gesprek door middel van streaming audio/video. Daar zit een wezenlijk verschil in waardoor Microsoft het dus ook apart aangeeft in hun kleine lettertjes.
Microsoft maakt Teams beschikbaar voor consumenten
27 januari 2022 - 18:46    reactie #3
geplaatst door: puk1980
Update.https://tweakers.net/nieuws/192516/zakelijke-teams-gebruikers-kunnen-voortaan-ook-chatten-met-gratis-gebruikers.html


Citaat

Zakelijke Teams-gebruikers kunnen voortaan ook chatten met gratis gebruikers

Zakelijke gebruikers van Microsoft Teams kunnen voortaan chatten en videobellen met andere gebruikers van buiten hun organisatie. Dat kan ook met gebruikers die een persoonlijk account gebruiken.

De functie is vanaf donderdag 27 januari 2022 beschikbaar, zegt Microsoft. Het wordt in Teams mogelijk voor gebruikers met een betaald abonnement, bijvoorbeeld binnen een organisatie, om een gesprek te starten met gebruikers van buiten die organisatie. Voorheen was het alleen mogelijk om een gesprek te starten met gebruikers binnen de eigen organisatie of andere gebruikers met een betaald abonnement. Nu komen daar ook Teams-gebruikers bij met een persoonlijk account waar ze niet voor betalen.

meer ...
Certified Terminal Guru.