geplaatst door: Seagram
Citaat
Apple is naar verluidt van plan om eind 2025 te beginnen met de massaproductie van een vouwbaar apparaat van 20,3 inch. Dat beweert analist Jeff Pu. Het apparaat zou een hybride MacBook/iPad-ontwerp met twee schermen krijgen.

9to5Mac schrijft dat Apple volgens Pu zijn inspanningen op het gebied van vouwbare apparaten heeft versneld. Dat is niet vreemd, aangezien Apple naar verluidt extra mankracht op het vouwbare-iPhone-project heeft gezet. De massaproductie van de 20,3"-foldable zou door de extra inspanningen al eind 2025 van start gaan, waarna de massaproductie van de eerste vouwbare iPhone eind 2026 zou volgen. Apple richt zich volgens Pu met de komende foldables op de 'ultrahigh-end markt'.

Over het vouwbare 20,3"-apparaat en de iPhone-foldable gaan al langere tijd geruchten rond. Eerder zei analist Ming-Chi Kuo dat er in 2027 een MacBook met vouwbaar scherm verschijnt. Ook Bloomberg-journalist Mark Gurman schreef een paar jaar geleden al dat Apple een 'hybride van een MacBook en een iPad' in ontwikkeling heeft. Het apparaat zou geen fysiek toetsenbord en trackpad krijgen. Gebruikers kunnen in plaats daarvan een virtueel schermtoetsenbord gebruiken.

Apple zou daarnaast inmiddels al twee prototypes van de vouwbare iPhone geproduceerd hebben. Het gaat om een clamshelltoestel, oftewel een klaptelefoon die verticaal gevouwen kan worden. Naar verluidt is Apple van plan om de vouwbare iPhone uit te brengen in twee schermformaten: 7,9 en 8,3 inch. Eerdere geruchten stelden dat de massaproductie van de vouwbare iPhone in 2025 zou starten, volgens Pu gebeurt dit pas een jaar later.

Bron: Tweakers.net
geplaatst door: Robert
Kennelijk is er nog interesse naar dit nieuws, ik ben inmiddels gestopt het te melden.

Want de datum blijft verder de toekomst in verschuiven, en ligt sowieso zo ver dat het toch niet meer is dan een stip op de horizon. Maar mocht het ooit meer worden dan dat, dan zal ik er zeker ook aandacht aan besteden!
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: iSan
Geruchten...  :hypocrite:

Laatst foldable van Samsung van iemand anders van dichtbij gezien. Je scrolt wel steeds over dat vouwtje in het midden heen, vouwtje dat in het begin er nog niet was... Mijn mening: inderdaad makkelijk voor in broekzak, maar niet mooi tijdens gebruik. Er zitten daar teveel bewegende onderdelen voor dat open- en dichtklappen, dat is zo on-Apple. Dus ik hoop dat ze het goed doen :satisfied:
8GB te weinig bij nieuwe Macs? RAM/SSD upgrades te duur?
Klaag svp hier: https://www.apple.com/feedback/
geplaatst door: orange
Citaat
9to5Mac schrijft dat Apple volgens Pu zijn inspanningen op het gebied van vouwbare apparaten heeft versneld. Dat is niet vreemd, aangezien Apple naar verluidt extra mankracht op het vouwbare-iPhone-project heeft gezet.
Ze zaten een beetje in hun maag met de afvloei-regeling van die duizenden werknemers van hun Project Titan.

Dus dan kan je die maar beter lekker een nieuw projectje geven wat nooit wat gaat worden.

 :happy:
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl