iPhone handsfree in auto met Alpine CDE-104BTi
geplaatst: 24 oktober 2019 - 18:40
Ik heb hier een Alpine CDE-104BTi speler voor in de auto over. Het is een FM radio en CD speler, en ook materiaal op USB-sticks speel je er makkelijk mee af, en hij klinkt (mede dankzij de 4 x 50 Watt output) prima. De kabel om er ook een iPod of iPhone op af te laten spelen heb ik niet meer. Dat was trouwens wel een 32-pins, dus voor moderne iPhones niet geschikt.

Dankzij de ingebouwde Parrot met Bluetooth kan je er ook je iPhone mee verbinden voor handsfree gesprekken. Je hoort de ander dan via de spakers in de auto, terwijl de ander jou goed kan verstaan doordat de bijgeleverde microfoon een kabel heeft van vier meter lang, en dus makkelijk in de buurt van jou te monteren is.

Het enige andere minpuntje is dat de bevestiging van de microfoon er niet meer is, je zal dat dus zelf moeten improviseren (niet erg moeilijk als je een beetje handig bent).

De vraagprijs voor deze Alpine is maar een tientje. Verzendkosten zijn voor de koper, maar ophalen in omgeving Den Haag of Zaandam is allebei mogelijk (afhankelijk van het moment in de week). Op de afbeelding hieronder zie je ook meteen een boel van de specs, voor de volledige specificaties kan je op deze pagina terecht.

AlpineCDE-104BTi.jpgiPhone handsfree in auto met Alpine CDE-104BTi
geplaatst door: Robert