Gezocht: Klassieke Macintosh
20 juni 2020 - 12:37   
geplaatst door: Hiddeishier3
Geachte Lezer,

Enkele jaren geleden ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van computers, en specifiek de producten van Apple ben ik erg gaan waarderen. In de loop der tijd heb ik daarnaast een mooie collectie aan oude Mac hardware weten te verzamelen, het grootste deel bijna net zo oud als ikzelf (rond 1997).

Echter hoop ik mijn collectie uit te breiden met een Macintosh uit de beginjaren van de Personal Computers. Ik merk dat het erg lastig is om dit soort klassiekers te vinden op websites als Marktplaats, dus vandaar dat ik hier een poging doe.

Goed om te weten: Ik ben op dit moment student in het oosten van het land, dus vervoer in deze tijden is wat lastiger. Daarnaast ben ik zeker bereid om een financiële bijdrage te doen voor een mooie Macintosh, echter is mijn budget als student redelijk beperkt.

Ik ben benieuwd of er mensen zijn die pareltjes hebben ontdekt door de opruimdrang van de laatste tijd!
antw: Gezocht: Klassieke Macintosh
30 juli 2020 - 18:56    reactie #2
geplaatst door: Math Vaessen
Hoi ik heb nog n imac staan
N bolletje
Groen in ie
Met muis en origineel toetsenbord
Voor foto s
mathijske3@gmail.com
antw: Gezocht: Klassieke Macintosh
8 augustus 2020 - 19:34    reactie #3
geplaatst door: J A Blok
Ik heb nog een (gratis) PowerPC 6500/250 staan die ik graag kwijt wil. Deze is compleet met monitor, toetsenbord en muis. De Mac is uitgebreid met een tweetal usb poorten. Werkt helemaal, ook de floppie-, ZIP- en CD-Romdrive. Ook software erbij, hij draait volgens mij op OS 8.5. Ooit nieuw gekocht in 1996. Laat maar weten of je interesse hebt.