Op het voorbeeld filmpje lijkt het eerder alsof de camera rondom de macbook draait i.p.v. de macbook die zelf draait....
Ook hebben ze hiervoor duidelijk met greenscreen gewerkt zodat de achtergrond egaal kon worden gemaakt tijdens het bewerken. Daarnaast zie je op het laatste 2 extra MacBooks verschijnen, deze zijn apart opgenomen en later erin gecompositeerd (composited in het engels).
Verder zal de weergave van het scherm ook later zijn toegevoegd voor extra controle en denk ik zelfs dat het glas op het scherm apart is gerenderd, of als ze het wel hebben gefilmd, de reflectie van de camera weggehaald.
Maar het is goed te doen met een draaitafel en wat groene achtergronden enzo. Een studiegenoot heeft het wel eens zo aangepakt en het resultaat was best aardig. Oftewel groen papier op je draaitafel leggen, een groen doek als achtergrond gebruiken en later via After Effects, Shake, Nuke etc. de achtergrond vervangen voor iets anders. (Blauw kan natuurlijk ook, maar is volgens mij minder gebruikelijk tegenwoordig aangezien blauw meer bleed kent (weet het niet zeker hoor)).
Veel succes en ik zou vooral eens naar de site www.videocopilot.net gaan om achter de vele technieken te komen die nodig zijn voor dit soort projectjes.