Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Problemen met het LG Thunderbolt 3 UltraFine 5K display (Upd.)

001

Apple is gestopt met het maken van beeldschermen en promoot nu actief het LG Thunderbolt 3 UltraFine 5K display in de Apple Store als ideale oplossing, onder andere voor iedereen met een nieuw model MacBook Pro.

Maar in de afgelopen tijd is gebleken dat dit niet alleen een beeldscherm is met een uitstekende beeldkwaliteit, maar ook dat er problemen kunnen zijn met de interferentie van signalen in de omgeving, bijvoorbeeld van een router. Als je in een ruimte werkt waar de router dichtbij staat, en je geen mogelijk hebt om die verderweg te plaatsen, dan kan dit betekenen dat je helemaal niet met dit beeldscherm kan werken.

Inmiddels heeft LG aan Recode laten weten dat er een nieuwe serie komt met betere bescherming tegen straling van buitenaf.

Citaat:

LG apologizes for this inconvenience and is committed to delivering the best quality products possible, so all LG UltraFine 27-inch 5K displays manufactured after February 2017 will be fitted with enhanced shielding.


Het bedrijf liet ook weten dat de eerder verkochte exemplaren ook van deze betere afscherming voorzien kunnen worden, maar hoe dat gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

Update: Inmiddels worden het LG Thunderbolt 3 UltraFine 5K display weer door Apple geleverd waarbij het probleem verholpen is, zoals in de video hieronder ook te zien is.Reacties

Er is een update bij sit nieuwsbericht gezet.

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Als je nog geen lid bent van MacFreak kan je je hier registreren.