geplaatst door: Speedy Scholten
Mijn Mac Mini M1 weigert pairing met Harman Kardon Soundsticks Wireless. Voorheen met mijn oude 27" iMac late 2012 geen problemen gehad.

Vandaag bezig geweest om de MacMini een definitieve plaatste gegeven maar niets veranderd aan de SoundSticks. Ook getest of ze nog wel willen pairen met de iMac 27" maar ook dat werkt niet (meer).
Help me!

screendump kopiëren.jpgMac mini M1 weigert pairing met Harman Kardon Soundsticks Wireless
Relax... visit Norway!
http://www.koppangcamping.no
geplaatst door: nnsa
Al geprobeerd je Soundsticks opnieuw te pairen ?:

https://media.flixcar.com/f360cdn/Harman_Kardon-59150868-SSIIIBT_OM_EN.pdf

Eerst BT Soundsticks verwijderen uit je BT-devices.
Bewerkt: 1 november 2022 - 19:49 door nnsa
geplaatst door: Mac OS X
is geen mogelijk optie om Kardon Soundsticks Wireless aan 3,5 jack aansluiten op Mac mini M1 ?
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB 2016 en Macbook Pro 16ich 2021
old Apple computers never dies
geplaatst door: Speedy Scholten
Iedereen bedankt voor de tips! :thumbs-up:
Omdat de speakers het voordat ik de boel opnieuw aansloot wel deed vermoedde ik toch dat het een hardware probleem met de HK SoundSticks was.
Om uit te sluiten dat het probleem door stralingsvelden van wifi en andere bluetooth apparaten werd veroorzaakt heb ik mijn laptop en de HK SoundSticks op een plek gezet waar geen andere systemen en signalen actief zijn: de kelder. Hier willen de HK SoundSticks ook niet pairen met mijn Macbook Pro. Ze worden zelfs niet zichtbaar in het bluetooth venster.
Ik denk dat ik met vrij grote zekerheid kan stellen dat de bluetooth afdeling in mijn HK SoundSticks permanent is opgeheven... :thumbs-down:
Zoals Mac OS X al schreef, het is mogelijk om de set met een kabeltje met de Mac Mini te verbinden. dit kabeltje zat ook in de doos die ik nog in de kelder heb staan.
Problem solved!
Relax... visit Norway!
http://www.koppangcamping.no