Apple TV (TV+ / Nu kijken app)
13 december 2021 - 11:36   
geplaatst door: RW076
Ik heb twee vraagjes.

1):
Hoe krijg ik de vermelding van 'Starzplay' en 'Noggin' (en nog een, maar schiet mij nu even niet te binnen) uit mijn 'Kijk nu' feed weg?

Het is voor mij een tikkie irritant (ik heb het niet, wil het niet en ga het voorlopig ook niet overwegen), maar voor mijn kinderen (en daarmee indirect voor mij) een flinke teleurstelling en bron van continu gedoe.

Het mooie is dat je via dit "menu" ook content van Amazon en Disney voorbij ziet komen zonder in hun apps te zitten, en ik heb de hoop dat als die er bij kunnen komen, die andere er af kunnen worden gehaald.

Ik hoor het graag.

2):
Als ik dezelfde App open op mijn iMac zie ik een vinkje waarmee ik aankopen doen en abbo's afsluiten kan uitschakelen. Als ik die aanvink gaat die dan ook naar mijn Apple TV?

Alvast bedankt voor de moeite.
Doe mij maar een iPhone Mini aub.
Apple TV (TV+ / Nu kijken app)
13 december 2021 - 11:49    reactie #1
geplaatst door: nnsa
(1) Ik zie geen mogelijkheden / voorkeuren om de kanalen Starzplay en Noggin te onderdrukken en/of een eigen menu aan te maken.

(2) De aankopen die je doet met jouw AppleID zijn op jouw infrastructuur overal beschikbaar, mits ingelogd met dat AppleID waarmee de aankoop is gedaan.
Apple TV (TV+ / Nu kijken app)
13 december 2021 - 19:43    reactie #2
geplaatst door: RW076
Nou, das kort maar krachtig. Dankjewel.
Doe mij maar een iPhone Mini aub.