Ik ben al vaker diverse winkels afgegaan, maar ik zie op de verpakkingen alleen maar "geschikt voor Windows" staan  :angry:

Weten jullie een goede USB telefoon te koop die perfect met os-x werkt ?

Wat zijn de ervaringen op het gebied met Skype, ik heb een koptelefoon/microfoon combi van Trust (werkelijk rotzooi) mensen horen me heel slecht als of ik heel ver weg ben.

Alvast bedankt voor jullie bevindingen  :shakehands:

geplaatst door: 020dennis
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #1 geplaatst: 7 maart 2007 - 14:30
De logitech USB headset kan ik je zeer aanbevelen, zit prettig en uitstekende geluidskwaliteit en woordt meteen herkend door OSX
geplaatst door: Ali Kruik
De betekenis van je kommunikatie is de respons die je krijgt.
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #2 geplaatst: 7 maart 2007 - 15:06
Ik denk dat hij bedoelt of er ook USB-telefoons zijn die goed werken met OSX ;)

Volgens mij had www.skype.com VOIP-phones die met de Mac werken, en
bij sites zoals www.macstuff.nl zullen ze die vast ook wel hebben :-)

geplaatst door: Kapotlood
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #3 geplaatst: 7 maart 2007 - 15:28
Hi Joram, dat klopt ja een echte USB telefoon en geen head setje, ik zal de websites eens gaan bekijken, Ali, toch bedankt  :thumbs-up:
geplaatst door: 020dennis
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #4 geplaatst: 7 maart 2007 - 16:17
IPEVO free-1 USB Phone.Voldoet zeer goed en is nog mooi ook.Ik heb een witte bij m'n mini
Grtz joao
geplaatst door: joao
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #5 geplaatst: 7 maart 2007 - 16:19
http://www.chipmunk.nl/WeekAanbieding.html

A-2092 Skype telefoon USB
Een telefoonhoorn met USB aansluiting om eenvoudig met Skype op uw Mac te kunnen bellen.

€ 25,--

geplaatst door: mackelijk
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #6 geplaatst: 7 maart 2007 - 16:42
exclusief BTW
geplaatst door: iJonah
MacBook Pro Intel Core 2 Duo 2.5 GHz 2GB RAM
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #7 geplaatst: 7 maart 2007 - 17:15
én excl. 12,26 verzendkosten.
geplaatst door: Slartibartfast
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #8 geplaatst: 7 maart 2007 - 17:31
@ Joao

Die Ipevo free1 past zeer goed bij m'n witte iMac  :thumbs-up:
Ik ga hem zeer zeker als optie onthouden, thx

geplaatst door: 020dennis
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #9 geplaatst: 7 maart 2007 - 17:34
Ik gebruik zelf intensief de USRobotics USB Phone 9600. Het werkt alleen wel met een programmaatje dat automatisch opstart en Skype 'vraagt' altijd of het is toegestaan dat dit programma verbinding maakt met de Skype API. Anders dan dat is mijn ervaring positief.
geplaatst door: Leendert
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #10 geplaatst: 7 maart 2007 - 20:03
Freecom, werkt uitstekend en is ook nog wit.  :blink:
geplaatst door: Martinuz
Er had hier een heel intelligente tekst kunnen staan
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #11 geplaatst: 8 maart 2007 - 16:22
@ Martinuz, weet je er een plaatje van ? type nummer ?
geplaatst door: 020dennis
Ik wil een USB telefoon kopen,hebben jullie er ervaring mee?
reactie #12 geplaatst: 8 maart 2007 - 20:10
Ipevo free 1 is een prima dingetje. Prima drivers, leuke rinkeltjes etc...
Bij bol.com is deze verkrijgbaar onder de merknaam Freecom. Precies dezelfde maar met houdertje en opgerold snoer.
Voor een plaatje van de iPevo zie mijn 'iBook te koop' advertentie  :sneaky2:

(Nee de telefoon is niet te koop  :wink:  )

geplaatst door: johie
iPod Shuffle 0" White