Een herinstallatie? macOS staat op een gescheiden, beveiligde partitie. Als je herinstalleert (zonder te wissen) verandert daar helemaal niets aan. Het zal wel met iets ‘extra’s’ van jezelf te maken hebben of het heeft een eenvoudige oorzaak die we zo snel even niet kunnen bedenken, of iets in je netwerkinstellingen of configuratie 😉.
Ik heb morgen pas weer een Mac bij de hand om het zelf even uit te proberen.. Maar ga gerust je gang hoor!