Staat de gebruikersmap van de oude gebruiker nog op je mac? Mijn ervaring is dat bij het verwijderen van een gebruiker (incl de optie om de gebruikersmap te verwijderen) in macOS de laatste jaren vaak toch niet de hele gebruikersmap (in Macintosh HD/Gebruikers) wordt verwijderd.