https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleAdapter-icoon.jpg
18 Watt USB‑C-lichtnetadapter van iPad Pro nu ook los te koop
Bij het recent uitbrengen van de nieuwe iPad Pro modellen bleek daar een 18 Watt USB‑C-lichtnetadapter bij te zitten. En die bleek niet alleen nuttig voor de iPad Pro, daarmee kan je alle iPhones die dat ondersteunen extra snel opladen. Dat zijn de iPhone 8, Plus, X, Xs, Xs Max, and Xr.

Inmiddels heeft Apple deze USB‑C-lichtnetadapter van 18 Watt ook in de online Apple Store gezet, die is bij ons te vinden op deze pagina en kost daar 35 euro. Voor verschillende landen is er natuurlijk een andere adapter, want internationaal zijn er nu eenmaal veel verschillende stopcontacten in gebruik. In Amerika is de versie met platte 'pootjes' te vinden, die kost daar 29 dollar (voor belasting).


Het is trouwens de versie in het Verenigd Koninkrijk die het meest opvalt. Daar hebben stekkers drie grote poten, en die maakt Apple al een tijd zodat ze in de adapters gevouwen kunnen worden, en zo lekker compact zijn als je ze niet gebruikt. Dat hebben ze ook bij deze nieuwe adapter gedaan, die daar trouwens 29 Britse ponden kost.Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert