https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Adobe_logo.jpeg
Adobe stopt met Photoshop Touch, werkt aan betere optie
Adobe was één van de bedrijven die al vrij snel na het uitkomen van de iPad een versie van Photoshop uitbracht waar je aardig wat mee kon. In een commentaar bij deze app, Adobe Photoshop Touch, vat een gebruiker goed samen wat deze app kan: "Fijne app. Photoshop Light dat toch de meeste basis bewerkingen in huis heeft."

Het is waarschijnlijk precies dat "Photoshop Light" dat ze bij Adobe niet beviel, want het bedrijf heeft nu aangekondigd dat deze app niet verder meer ontwikkeld zal worden. Daar kan je lezen dat deze app gewoon zal blijven werken, maar dat er geen updates meer voor uit zullen komen.

Had je deze app in de afgelopen 30 dagen gekocht en wil je jouw geld nu terug dan kan dat ook, hoe dat werkt bij Adobe kan je lezen op deze pagina.

Dit alles betekent trouwens niet dat Adobe ons in de kou laat staan, het besluit om Photoshop Touch niet verder te ontwikkelen is juist genomen omdat Adobe bezig is met het ontwikkelen van een app voor de iPad, en die wordt een stuk volwassener. Die app heeft de codenaam "Project Rigel", meer daarover is te lezen op deze blog-pagina van Adobe zelf, en je kan er meer van zien in de video hieronder.geplaatst door: Robert