https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-icoon.jpg
Alles wat je altijd al wilde weten over de Apple Watch
Vandaag is de dag dat de Apple Watch officieel te koop is, als je naar een Apple Store in Duitsland of Frankrijk wilt rijden is het een goed idee om eerst even te checken of ze daar inderdaad nog Apple Watches op voorraad hebben.

Dat betekent ook dat Apple de documentatie compleet online heeft staan, zo kan je nu bijvoorbeeld alle filmpjes van de Apple Watch Guided Tours bekijken, meer daarover in dit eerdere nieuwsbericht hier op MacFreak.

Maar dat is niet het enige, ook de complete Apple Watch User Guide staat nu online, en die is hier te zien. Wat vooral opvalt als je die filmpjes en de User Guide doorkijkt is hoe ontzettend compleet de Apple Watch al is.

Het is allemaal veel beter uitgewerkt dan bijvoorbeeld iOS 1.0, het is dan ook goed te zien dat er in de afgelopen jaren een enorme evolutie heeft plaatsgevonden bij dit soort besturingssystemen. Die ervaring is te zien, en kennelijk heeft het team dat dit besturingssysteem ontwikkelde de tijd gehad om alles tot in de puntjes uit te werken.

Een voorbeeld daarvan is Twitterrific voor Apple Watch, waarvan je de uitwerking op deze blog-pagina kan lezen. De makers hebben duidelijk doorgehad waarvoor de Apple Watch dient, met Twitterrific daarop krijg je niet alles te zien, maar kan je je makkelijk concentreren op de belangrijkste dingen.

Citaat
The Twitterrific watch app displays a list of your most recent 25 replies, mentions, direct messages, favs, RT's and new followers right on your wrist. This helps you focus on the part of Twitter that's most important to you and frees you from information overload common when viewing your entire timeline. Simply tap any item in the list to view its details and respond in a number of ways. Favorite a reply or mention, give a new friend a follow back and even reply to mentions and direct messages using Apple Watch's dictation feature. It's just that simple.

Ondertussen heeft Apple de homepage aangepast, en zien we daar de tekst The Watch is here, met een erg slim gekozen foto.

http://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.TheWatchIsHere-LanceringAppleWatch240415.jpg
Alles wat je altijd al wilde weten over de Apple Watch


Op Twitter en Instagram zijn natuurlijk al mensen te vinden die de Apple Watch al hebben, hieronder een voorbeeld. Mel Firbank heeft trouwens ook foto's van de verpakking en dergelijke, als je die wilt zien gewoon even hier klikken.

geplaatst door: Robert