AMD processors gevonden in beta-versie macOS 10.15.4
geplaatst: 10 februari 2020 - 12:31
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/macOS-Catalina-icoon.jpg
AMD processors gevonden in beta-versie macOS 10.15.4
Eind vorig jaar meldde Taiwan's Economic Daily News dat Apple tijdens de WWDC 2020 een Mac zou gaan aankondigen speciaal voor gaming. Het zou gaan om een laptop met een groot scherm of een all-in-one desktop, denk aan de iMac Pro. Een gerucht uit nogal vage bron, daarom toen overgeslagen.

Maar wie weet, inmiddels is er code voor AMD processors gevonden in de beta-versie van macOS 10.15.4. Daarbij gaat het vooral om processors van AMD die zijn gecombineerd met een krachtige videokaart, de Picasso, Raven, Renoir en Van Gogh. AMD noemt dat zelf APU’s, wat staat voor Accelerated Processing Unit. Maar er wordt natuurlijk ook meteen gespeculeerd over een overstap naar processors van AMD, het trage tempo van Intel is één van de redenen dat we de afgelopen jaren minder updates voor Macs voorbij zagen komen.


Voor de volledigheid: er is de afgelopen tijd geen enkel ander gerucht over gaming met Macs of Macs met AMD processors voorbij gekomen, het is ook mogelijk dat deze processors alleen maar in de code staan omdat er bij Apple intern mee getest wordt. Daarbij lijkt een overstap naar Apple’s eigen A-chips meer voor de hand te liggen dan een overstap naar AMD.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.16-inchMacBookPro-AMDprocessor.jpg
AMD processors gevonden in beta-versie macOS 10.15.4
 #Processor #macOS
geplaatst door: Robert
antw: AMD processors gevonden in beta-versie macOS 10.15.4
reactie #1 geplaatst: 10 februari 2020 - 17:35
Er was vorig jaar een gerucht op het internet dat 'sommige' instapmodellen laptops voorzien werden van Apple's eigen processoren. En... da's een gerucht. Hoe dan ook, AMD processoren en snelle professionele videokaarten volg ik met interesse. Vooral als daarmee de afstand met o.a. NVIDIA videokaarten behoorlijk kleiner wordt. En toch betaalbaar.. ;-) En dan als tweede stap de software leveranciers die hun programma's op herschrijven. In 3D land is het overgrote deel Windows en nvidia.
geplaatst door: Bestek88
Pluk de dag en kus het gazon.http://www.BestOntwerp.nl