Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september
geplaatst: 11 september 2019 - 09:43
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleArcade-icoon.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september
Tijdens de WWDC werd Apple Arcade al aangekondigd, een collectie van meer dan 100 games die exclusief voor Apple ontwikkeld worden. Wat nog niet bekend was waren de prijs en de datum waarop Apple Arcade gelanceerd zou worden, beide zijn sinds de keynote van gisteravond inmiddels bekend.

Om te beginnen met de datum, vanaf dinsdag 19 september zal Apple Arcade ook bij ons beschikbaar zijn in de App Store, waarna het te spelen is op iPhone en iPod touch met iOS 13 daarop. Vanaf 30 september komen daar de iPad met iPadOS en de Apple TV met tvOS 13 bij, als laatste de Mac als in oktober macOS 10.15 Catalina uitkomt. De prijs is dezelfde als wat Apple voor Apple TV+ rekent: € 4,99 per maand voor een familie (maximaal 6 spelers).


Bij het uitkomen zullen er al veel games in de vinden zijn, waaronder zowel actie- en avonturengames als party- en puzzelgames. In de maanden daarna zal de catalogus nog verder worden uitgebreid, hieronder een lijst van games die er bij de lancering al in zullen staan.

 • Ballistic Baseball van Gameloft is een flitsende arcadegame waarin spelers in live multiplayerwedstrijden de intense strijd tussen pitcher en slagman beleven.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_BallisticBaseball_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • In ChuChu Rocket! Universe van Sega knallen de geliefde ChuChu’s een universum van wonderlijke planeten in, met meer dan honderd hersenbrekers.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_ChuChuRocket_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • In Exit the Gungeon van Devolver moeten spelers ontsnappen uit een helse kerker, waarbij ze te maken krijgen met steeds gevaarlijkere obstakels en tegenstanders.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_ExitTheGungeon_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • Overland van Finji is een postapocalyptische roadtrip waarin spelers tegen gevaarlijke wezens vechten, gestrande reizigers redden en eten proberen op te scharrelen om te overleven.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_Overland_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • PAC-MAN PARTY ROYALE van Bandai Namco is een gloednieuwe arcadegame met een Battle Mode voor vier spelers waarin wordt gestreden tot er nog maar één PAC-MAN over is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_PacMan_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • In Projection: First Light van Blowfish volgen spelers de avonturen van Greta, een meisje in een mythologische poppenwereld dat op weg gaat om verlichting te bereiken. Ze wordt daarbij geholpen door legendarische helden uit oude culturen.
 • In Rayman Mini van Ubisoft is Rayman zo klein als een mier geworden. Spelers gebruiken insecten, paddenstoelen en planten om zo snel mogelijk door de wereld te rennen of om steeds opnieuw te proberen de perfecte score te halen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_RaymanMini_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • In Shantae and the Seven Sirens van WayForward, het allerspannendste avontuur van de halfdjinn tot nu toe, dwalen spelers door een enorme verzonken stad en strijden ze tegen de Zeven Sirenen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_Shantael_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • Skate City van Snowman brengt de wereld van het skaten tot leven. Met de Multi-Touch-bediening worden de straten van de stad een fantastisch skateterrein.
 • In Sneaky Sasquatch van RAC7 gaan de spelers als Sasquatch door het leven en doen ze de typische Sasquatch-dingen: vermomd rondsluipen, koelboxen en picknickmanden plunderen, golfen en nog veel meer.
 • Steven Universe: Unleash the Light is een oorspronkelijke Cartoon Network-game, met Rebecca Sugar als een van de makers. Spelers selecteren hun favoriete personage, kiezen welke Edelstenen bij hen horen, verdienen coole vaardigheden en maken alternatieve kostuums in deze ultieme mobiele roleplayinggame (RPG).

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_ProjectionFirstLight_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • Super Impossible Road van Rogue Games is een futuristische racegame waarin de spelers door haarspeldbochten scheuren op een parcours met prachtige galactische decors.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_SuperImpossibleRace_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september


 • The Bradwell Conspiracy van Bossa is een schitterend gestileerde samenzweringsthriller met een humoristisch tintje.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_TheBradwellConspiracy_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september • In The Enchanted World van Noodlecake is een toverwereld door duistere krachten verwoest en helpen de spelers een jonge fee om deze wereld te herstellen.
 • Various Daylife van Square Enix is een gloednieuwe RPG van de makers van ‘Bravely Default’ en Octopath Traveler. In het jaar 211 van het Imperiale Tijdperk verkennen spelers een nieuw ontdekt continent, terwijl ze in de stad Erebia het leven vieren.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleArcade_VarietyDaylife_091019.jpg
Apple Arcade al vanaf dinsdag 19 september
Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert