https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleArcade-icoon.jpg
Apple Arcade commercial laat veel zien in maar 100 seconden
Tijdens de keynote viel op hoe soepel enorm veel nieuwe dingen aantrekkelijk gebracht werden. Maar er waren ook mindere momenten, opvallend genoeg was dat vooral het geval bij Apple Arcade. Juist dat had een inkop-moment moeten zijn, in plaats daarvan zagen we lange demo’s van ontwikkelaars.

Dat het ook anders kan kunnen we allemaal zien in de commercial die net voor Apple Arcade is uitgebracht op YouTube. Hierin komen in 100 seconden in een goed tempo veel prachtige games voorbij, we telden er bijna 30. Waarbij tussen neus en lippen door ook duidelijk gemaakt wordt dat daarin goed gebruik wordt gemaakt van de bediening met een aanraakscherm. Niet onbelangrijk, want veel games zullen waarschijnlijk op iPhones of iPads gespeeld worden.


Nog één ding dat alleen in deze commercial voorbij komt: Lego Brawl blijkt in Party Mode een functie te hebben waarmee je de Apple TV als scorebord kan gebruiken. Dat lijkt een primeur, maar of dat echt zo is weten we pas als Apple Arcade live gaat, en deze functie in actie te zien zal zijn.

Gelukkig voor Apple zullen erg weinig gamers de keynote bekijken, terwijl heel erg veel meer gamers waarschijnlijk wel deze commercial voorbij zien komen. Al met al lijkt dit toch een prima lancering voor Apple Arcade, niet in de laatste plaats omdat de prijs ervan ook erg aantrekkelijk is. En dan hebben we het nog niets eens gehad over de mogelijkheid om het gratis te gebruiken.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
antw: Apple Arcade commercial laat veel zien in maar 100 seconden
reactie #1 geplaatst: 15 september 2019 - 08:59
Ze hadden inderdaad beter deze commercial kunnen spelen tijdens de keynote, ik denk niet dat bij zo heel erg veel mensen het hart sneller ging kloppen van hoppende kikkers.
geplaatst door: anraadts