https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleCareProtectionPlan.jpg
Apple experimenteert met langere periode aanschaf AppleCare+
In de tijd dat AppleCare nog geen AppleCare+ heette, kon je dat in het eerste jaar na aankoop aanschaffen. Maar toen AppleCare omgedoopt werd naar AppleCare+ werd die periode tot 60 dagen na aanschaf beperkt. De dekking bleef hetzelfde: drie jaar vanaf het moment van diezelfde aanschaf.

Het is niet bekend wat voor invloed dit heeft gehad op de verkopen van AppleCare+ maar MacRumors bericht dat sinds deze week een klein aantal Apple Stores in de VS en Canada op dit moment een pilot-programma draait. Daarbij is het weer mogelijk om ook na 60 dagen na de aanschaf nog AppelCare+ te kopen, maar dan wel alleen nadat je een afspraak hebt gemaakt met de Genius Bar in de Apple Store, en het device waarvoor je AppleCare+ wilt aanschaffen geïnspecteerd is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleCarePlus.jpg
Apple experimenteert met langere periode aanschaf AppleCare+


Deze pilot zou op dit moment in 50 Apple Stores in de VS actief zijn, in Canada zou het in totaal om 29 Stores gaan. In eerste instantie zou het zelfs mogelijk zijn geweest om tot twee jaar na aanschaf nog voor AppleCare+ te kiezen, inmiddels het nu overal tot één jaar ingekort.

Voor meer informatie over AppleCare kan je terecht op deze pagina van Apple zelf. Mocht bij Apple besloten worden om het ook bij ons weer weer mogelijk te maken om AppleCare aan te schaffen langer dan 60 dagen na de eerste aankoop, dan is dat natuurlijk hier te lezen.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert