geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Apple gaat voetbal uitzenden op Apple TV+
Toen Apple een tijdje geleden een deal sloot om op Friday Night Baseball uit te zenden was dat geen groot nieuws op MacFreak. Want dat is nu alleen interessant als je in Australië, Brazilië, Canada, Mexico, Puerto Rico, de VS, het VK of Zuid-Korea woont, zoals op deze pagina te lezen is.

Daarbij is honkbal geen sport die erg veel interesse heeft bij de meesten van ons, dat ligt bij voetbal  wel anders. Maar de vraag is hoeveel aandacht er is voor de competitie in Noord Amerika, die gaat dankzij een deal tussen Apple en Major League Soccer (MLS) de komende tien jaar in de Apple TV-app verschijnen, waarbij ook games zijn die zonder Apple TV+ te bekijken zullen zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleMLSpartnershipJune2022.jpg
Apple gaat voetbal uitzenden op Apple TV+


Eddy Cue, Apple’s senior vice president of Services, was hier natuurlijk erg blij mee:

Citaat
For the first time in the history of sports, fans will be able to access everything from a major professional sports league in one place. It’s a dream come true for MLS fans, soccer fans, and anyone who loves sports. No fragmentation, no frustration — just the flexibility to sign up for one convenient service that gives you everything MLS, anywhere and anytime you want to watch. We can’t wait to make it easy for even more people to fall in love with MLS and root for their favorite club.
Hieronder de vrije vertaling:

Citaat
Voor het eerst in de geschiedenis van de sport zullen fans alles van een grote professionele sportcompetitie op één plek kunnen bekijken. Het is een droom die uitkomt voor MLS-fans, voetbalfans en iedereen die van sport houdt. Geen versnippering, geen frustratie - alleen de flexibiliteit om je aan te melden voor één handige service waarmee je alles van MLS kunt bekijken, waar en wanneer je maar wilt. We kunnen niet wachten om het voor nog meer mensen makkelijk te maken om verliefd te worden op MLS en hun favoriete club te steunen.
Gezien het niveau van de meeste teams in de MLS zullen het waarschijnlijk vooral erg fanatieke voetballiefhebbers zijn die hier blij van worden. Maar wie weet, misschien dat ze bij Apple op een gegeven moment ook inzien dat er aan deze kant van de plas ook heel aardig gevoetbald wordt? #AppleTV #AppleTVPlus
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Apple gaat voetbal uitzenden op Apple TV+
15 juni 2022 - 11:31    reactie #1
geplaatst door: ouwemac
Ongetwijfeld De-Pay tv met Memphis.  :happy:
“Iets ingewikkelds versimpelen kan heel verhelderend zijn”
Apple gaat voetbal uitzenden op Apple TV+
15 juni 2022 - 20:04    reactie #2
geplaatst door: iSan
Ik vind het jammer dat ik baseball hier in NL niet eens kan zien op Apple TV+. Waarom zenden ze het hier niet eens uit?
Apple gaat voetbal uitzenden op Apple TV+
15 juni 2022 - 21:04    reactie #3
geplaatst door: JPZ
Inderdaad jammer, ik zie ook liever baseball. Maar de Europese rechten daarvoor zitten volgens mij bij ESPN.
300+ New Features! 50 or so might not be intended but they're still new!