Apple geeft ons tips over het gebruik van de Apple Watch
geplaatst: 20 november 2017 - 15:24
Apple is de afgelopen tijd opvallend actief met het geven van tips. Ten eerste hebben we de Tips-app in iOS, die op een gegeven moment ook tips via de Berichtgeving op je iDevice zal laten zien (als je dat zelf niet gedeactiveerd hebt).

Daarbij hebben we de afgelopen tijd al vaker iPad- en iPhone-tips van Apple hier voorbij zien komen, bijvoorbeeld in dit nieuwsbericht, waar je voorbeelden kon zien van hoe je Portrait Lighting op de iPhone 8 Plus makkelijk kan gebruiken. Maar dat is niet alles, Apple heeft ook een speciale pagina waar al veel tips te vinden waren voor de iPhone en iPad, daar is nu ook de een pagina met tips speciaal voor de Apple Watch aan toegevoegd.


Citaat


See more with a swipe

Try out these different swipes: Swipe down to see your latest notifications, up to show Control Center, and left or right to change watch faces.


Zoals je hierboven ziet gaat het op die pagina om erg korte video's waar steeds één handeling (soms met variaties) wordt uitgelegd. Je moet hier dus niet zozeer zijn voor geavanceerde tips, het zijn de basisbeginselen die hier erg duidelijk worden uitgelegd.

Mogelijk handige links als beginnende gebruikers je om uitleg vragen, iets wat ons allemaal waarschijnlijk wel van tijd tot tijd overkomt. Op dit moment staan er in totaal zeven tips van Apple op die pagina, hierboven en hieronder alvast twee voorproefjes, zodat je een indruk krijgt wat Apple daar voor je heeft klaarstaan.


Citaat


Update your move goal

If your current Move goal isn’t right for you, change it. Open Activity, firmly press the display, then tap Change Move Goal.geplaatst door: Robert