https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iBooks-2013-icoon.jpg
Apple geeft tijdelijk gratis Nederlandstalige iBooks weg
Speciaal voor de zomervakantie heeft Apple een lijst gemaakt van een aantal spannende boeken. Op deze manier kan je een paar van de beste nieuwe en up-and-coming schrijvers ontdekken.

Deze Ontdek Nieuwe Schrijvers campagne van de iBooks Store licht tussen 10 en 13 juli elke dag vier speciaal geselecteerde auteurs uit om lezers een leuke selectie van boeken in een brede mix van genres aan te bevelen.Als onderdeel van deze campagne geeft Apple vier gratis iBooks weg, de links daarnaar vind je hieronder. Ondanks dat Apple zegt dat ze iedere dag een boek uit zullen lichten, zijn ze op dit moment alle vier al gratis naar binnen te halen.

CitaatAls je meer e-Boeken op vakantie mee wilt nemen dan kan dat ook in de app VakantieBieb van De Bibliotheek.

Daarin kan je van 1 juni tot en met 31 augustus 2015 gratis boeken lenen. Opvallend genoeg geldt dat zowel voor leden als niet-leden van de Bibliotheek. Na 31 augustus zullen de geleende boeken automatisch op slot gaan en dus niet meer te lezen zijn.met dank aan forumlid 'Pieterr', dit dit nieuws eerder op ons forum meldde

geplaatst door: Robert
Apple geeft tijdelijk gratis Nederlandstalige iBooks weg
reactie #1 geplaatst: 11 juli 2015 - 18:53
Mooie actie,
Bedankt voor de tip
MacGB
geplaatst door: MacGB
Video-tutorials voor Foto's voor Mac
Apple geeft tijdelijk gratis Nederlandstalige iBooks weg
reactie #2 geplaatst: 12 juli 2015 - 23:07
Grappig, In het boek 'Stern' van Van Voss wordt in het eerste hoofdstuk al op een iPhone gekeken en een MacBook dichtgeklapt.
geplaatst door: Joop
Fantasie & Inzicht http://www.webwever.net