geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HealthKit-icoon.jpg
Apple heeft Beddit, maker van een slaapmonitor, overgenomen
In de online Apple Store in de VS kan je een slaapmonitor kopen die samenwerkt met een app op de iPhone of iPad. Het gaat om een dunne strook die je tussen je laken en het matras legt, daarna voel je die niet meer en merk je er ook niet veel meer van.

Maar dat wil niet zeggen dat deze slaapmonitor niet veel opneemt, in tegendeel. Zowel het moment dat je in bed gaat liggen, hoe lang je slaapt, de efficiency, hartslag, ademhaling, temperatuur, beweging, snurken, en zowel de temperatuur als de vochtigheid in de slaapkamer worden allemaal geregistreerd.

http://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Beddit3SleepMonitor.jpg
Apple heeft Beddit, maker van een slaapmonitor, overgenomen


Op die manier kan de app je advies geven, bijvoorbeeld doordat het Beddit SmartAlarm je op het meest optimale moment wakker maakt. Deze Beddit 3 Sleep Monitor is te vinden op deze pagina van de online Apple Store in de VS, bij ons is deze monitor niet te koop.

Overname

Het nieuws is dat Apple Beddit, het bedrijf achter deze monitor, overgenomen heeft. Niet verrassend, want Apple heeft in de afgelopen periode al heel erg vaak laten zien dat het bedrijf erg veel interesse heeft in het verbeteren van onze gezondheid door het makkelijk beschikbaar maken van zoveel mogelijk data die daarmee maken heeft. De bevestiging van deze overname is te vinden op de pagina waarop we ook de privacy policy van Beddit vinden.

Citaat
Beddit has been acquired by Apple. Your personal data will be collected, used and disclosed in accordance with the Apple Privacy Policy.

Mocht je een Beddit 3 Sleep Monitor hebben, de Apple Privacy Policy is te vinden op deze pagina.


MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: iRenaissance

geblokkeerd

Ik las eerst BBEdit... :wacko: