Apple heeft een nieuw postadres
geplaatst: 19 februari 2018 - 13:55
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Campus2-icoon.jpg
Apple heeft een nieuw postadres
Jarenlang had Apple waarschijnlijk het mooiste postadres mogelijk voor een computerbedrijf: One Infinite Loop. Een oneindig doorgaande cirkel als adres, waarschijnlijk kan het niet mooier voor een bedrijf waar code onder andere de basis is voor het succes.

Maar met de verhuizing naar de nieuwe campus Apple Park was het natuurlijk onvermijdelijk, op een gegeven moment zou er een nieuw postadres in gebruik worden genomen. Inmiddels is het zover, kennelijk zijn er inmiddels zoveel van Apple's werknemers die in het nieuwe gebouw werken dat er bij Apple besloten is om voortaan het nieuwe postadres te gebruiken: One Apple Park Way.De eerste officiële documenten waar dit adres op staat hebben allemaal met financiën te maken, het gaat om stukken die zijn ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission.

De bouw van de campus aan One Infinite Loop in Cupertino begon in 1992, in 1993 werd het voor het eerst in gebruik genomen. Tot 1997 waren de gebouwen daar in gebruik voor Research & Development. Toen Steve Jobs in 1997 bij Apple terug kwam werden veel andere afdelingen ook naar One Infinite Loop verhuisd.

Dat was trouwens niet het enige wat daar veranderde, vanaf dat moment mochten werknemers hun huisdieren niet meer meenemen en werd het eten in de cafetaria een heel stuk beter. Dat laatste was niet toevallig, voor Steve Jobs was gezond eten erg belangrijk, hij was zelf dan ook vegetariër.
Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Apple heeft een nieuw postadres
reactie #1 geplaatst: 19 februari 2018 - 14:01
Dat is handig om te weten wanneer ik contact met ze wil opnemen. Weet je de postcode ook?  :wink:
geplaatst door: Brinky
 
antw: Apple heeft een nieuw postadres
reactie #2 geplaatst: 19 februari 2018 - 14:07
Ja hoor, dat is CA 95014.
geplaatst door: Robert
antw: Apple heeft een nieuw postadres
reactie #3 geplaatst: 19 februari 2018 - 14:39
Ooit in One Infinite Loop geweest. Er was niet veel te beleven. Binnen mocht niet en enkel een klein winkeltje met Apple gadgets ... (geen Apple producten verkrijgbaar)

Volgens wat ik nu begrepen heb zou er aan het nieuwe 'adres' nu wel degelijk een bezoekerscentrum zijn. Maar binnen geraken en rondkijken is uit den boze.

Als ik nog eens in de buurt ben ga ik toch alvast een kijkje nemen ;-)
geplaatst door: Will-i-Am
 iMac (Retina 4K, 21.5-inch, 2017)  iPhone X 256GB  iPad Pro 9,7" 128Gb - Wi-Fi - Cellular  Apple TV4k - 64Gb
antw: Apple heeft een nieuw postadres
reactie #4 geplaatst: 19 februari 2018 - 22:30
Apple is ook het enige top technologie bedrijf waar niet eens de koffie gratis is. Laat staan de rest. Bij Google, bv. is er alle denkbare eten en drinken gratis aanwezig voor iedereen. En wie extern eten bestelt, krijgt dat ook gratis aan z'n desk geleverd indien gewenst.

En dat geldt voor werknemers én voor bezoekers. Daarvoor heeft de Apple werknemer een speciaal pasje nodig...
geplaatst door: cyrano
I'd tell you a UDP joke but you might not get it.