https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Campus2-icoon.jpg
Apple Park vordert nu snel, R&D gebouwen en auditorium klaar
Nu bekend is dat de eerste werknemers van Apple over iets meer dan een maand hun intrek gaan nemen in Apple Park, lijkt het de moeite om even te kijken hoe het staat met de vorderingen van de bouw van Apple's nieuwe campus.

In de video hieronder kan je bijvoorbeeld zien dat de R&D gebouwen en het Steve Jobs auditorium aan de buitenkant al helemaal klaar zijn, hetzelfde geldt voor de zonnepanelen op de parkeergarages, die zijn nu ook allemaal geïnstalleerd.

Op het hoofdgebouw zijn inmiddels ook bijna alle zonnepanelen aangebracht, vooral op de plek waar straks de Apple Store en het Visitor Centre gaan komen lijkt nog behoorlijk veel werk aan de winkel.Jammer genoeg is op dit soort drone-opnames natuurlijk niet te zien hoever alle gebouwen aan de binnenkant gevorderd zijn. De intrek van werknemers zal beginnen in april en gedurende het halfjaar daarna zullen langzaam maar zeker steeds meer mensen hun intrek nemen in Apple Park.

Die langzame transitie maakt mogelijk onder andere duidelijk dat er nog gedeeltes zijn waar ook aan het interieur nog heel wat moet gebeuren.


geplaatst door: Robert