https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Maps-icoon-iOS7.jpg
Apple's Kaarten-app kent onze luchthavens nu ook van binnen
Dat Apple in de achtergrond constant bezig is met het verbeteren van de Kaarten-app is allang geen geheim, als er nieuws is waar wij direct mee te maken hebben dan melden we dat van tijd tot tijd.

Net voor het afgelopen weekend voegde Apple zoiets aan de Kaarten-app toe, vanaf dat moment kunnen we daarin de interieurs van meerdere Europese luchthavens in detail zien. Daarbij zitten naast de luchthavens Tegel en Schoenefeld bij Berlijn en Heathrow bij Londen ook Zaventem en Schiphol, waarbij van die laatste op dit moment het meeste detail te zien is.

http://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.KaartenSchiphol.jpg
Apple's Kaarten-app kent onze luchthavens nu ook van binnen


(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Zoals je hierboven kan zien kan je nu zelfs de plek waar je Vlaamse Frites kan vinden in Schiphol opzoeken, maar we nemen aan dat die lekkerder zijn als je ze in Zaventem koopt. Het gaat natuurlijk niet alleen om Vlaamse Frites en Albert Heijn, ook de Gates, security, douane en zelfs de toiletten zijn te vinden, naast alle winkels en restaurants.

De afgelopen tijd voegde Apple al een heleboel interieurs van vliegvelden toe aan de Kaarten-app, maar die waren vooral in de VS. Dat gebeurde bijvoorbeeld voor de vliegvelden van Chicago, Miami, Las Vegas, en San Jose.


geplaatst door: Robert