https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Cupertino-Apple-HQ.jpg
Apple Store Brussel 19 september open, plannen voor meer
Een maand geleden kon je op MacFreak al lezen dat België ook eindelijk aan de beurt is om een Apple Store te krijgen, de eerste komt in winkelcentrum Le Toison d'Or in Brussel.

Inmiddels is er op de site van Le Soir te lezen dat die Apple Store op 19 september open zou gaan. De informatie zou komen van een goed geïnformeerde bron ("notre source proche du dossier"), die wel waarschuwt dat dit de streefdatum is, als er vertragingen zijn dan zal de datum naar achter worden verschoven.Het streven van Apple zou zijn om deze nieuwe Store in Brussel in ieder geval al open te hebben als de nieuwe modellen van de iPhone later dit jaar uitkomen.

Dat is niet het enige nieuws, Apple zou ook van plan zijn om Stores te gaan openen in Gent en Antwerpen. Die in Gent zou in het winkelcentrum Post Plaza komen en voor Antwerpen zou het gaan tussen de oude handelsbeurs in de Twaalfmaandenstraat of het winkelcentrum Grand Bazar.

Daarnaast zou Apple ook overwegen om een Apple Store in Luik te openen, maar daar is nog geen locatie bekend. Maar Apple zou Luik als een "strategische plaats" zien, het ligt dan ook voor de hand dat er daar in de toekomst ook een komt.
geplaatst door: Robert
Apple Store Brussel 19 september open, plannen voor meer
reactie #1 geplaatst: 19 juni 2015 - 17:10
Citaat
Verder zou er ook nog een Apple Store bij gaan komen in het Noord-Franse Lille.
...

Twee ( 2 ) stores in Rijsel ?
Zo dik is Rijsel nu ook weer niet.
geplaatst door: DirtyMay
Apple Store Brussel 19 september open, plannen voor meer
reactie #2 geplaatst: 20 juni 2015 - 16:50
Inderdaad Robert, er is reeds een winkel in Rijsel.
geplaatst door: mikes
De "apple" valt niet ver van de boom.....
Apple Store Brussel 19 september open, plannen voor meer
reactie #3 geplaatst: 20 juni 2015 - 17:20
Laatste alinea is verwijderd.

Er staat niet dat er een tweede Appel Store in Lille bijkomt, er staat dat vertraging mogelijk is en dat dat indertijd bij de Apple Store in Lille ook het geval was.

Excuses, kennelijk nèt iets te snel gelezen.  :blush:
geplaatst door: Robert