https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-icoon.jpg
Apple Watch 26 juni verkrijGBaar in nog eens 7 landen
Apple is hard bezig om steeds meer aan de vraag naar de Apple Watch te voldoen, de achterstanden die in het begin enorm opliepen worden dan ook langzaamaan weggewerkt en steeds meer mensen krijgen hun Apple Watch thuisbezorgd.

Dat is ook hard nodig, want tegen het eind van deze maand komt de Apple Watch uit in nog eens zeven landen, dus zal de productie aan een nog grotere vraag moeten voldoen.

Apple heeft voor deze gelegenheid een persbericht uitgebracht, dat kan je hieronder in zijn geheel lezen. Daarin vertelt Jeff Williams, Apple's senior vice president of Operations, bijvoorbeeld ook dat er op dit moment nog maar één model is (de Apple Watch met 42-mm kast van spacezwart roestvrij staal en spacezwarte schakelarmband) dat op dit moment niet binnen twee weken verstuurd wordt.

De zeven landen waar de Apple Watch nu beschikbaar komt zijn Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan. Met andere woorden, wij zullen voorlopig nog moeten wachten.
Citaat


Apple Watch vanaf 26 juni verkrijgbaar in nog eens zeven landen

Verkoop in Apple Retail Store start over twee weken

CUPERTINO, 4 juni 2015 - Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat Apple Watch vanaf vrijdag 26 juni verkrijgbaar is in Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan. Klanten kunnen daar terecht bij de Apple Online Store, de Apple Store en bepaalde erkende Apple resellers.

"Apple Watch is beter ontvangen dan we ooit hadden durven dromen. We staan dan ook te popelen om hem wereldwijd aan klanten aan te bieden", aldus Jeff Williams, senior vice president of Operations bij Apple. "Ook werken we de lijst van openstaande bestellingen voor Apple Watch steeds sneller weg. We willen onze klanten hartelijk danken voor hun geduld. Alle bestellingen die in mei zijn gedaan worden binnen twee weken verzonden, met uitzondering van de Apple Watch met 42-mm kast van spacezwart roestvrij staal en spacezwarte schakelarmband. Op dat moment start ook de verkoop van een aantal modellen in onze Apple Stores."

Apple Watch is de meest persoonlijke creatie van Apple tot nu. Het is een ongelooflijk exact uurwerk, een persoonlijk en direct communicatiemiddel en een baanbrekende gezondheids- en fitnesspartner. Apple Watch kan aan ieders persoonlijke smaak worden aangepast en biedt een geheel nieuwe manier om snel informatie te bekijken en te communiceren dankzij externe apps die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik aan de pols.

Apple Watch beschikt over revolutionaire technologieën, waaronder de Digital Crown, een innovatieve manier van vloeiend scrollen, zoomen en navigeren zonder het zicht op het display te belemmeren. Het Retina-display met Force Touch kan onderscheid maken tussen aantikken en indrukken, waardoor de juiste regelaars snel en gemakkelijk toegankelijk zijn. En de Taptic Engine geeft een discreet tikje op je pols als je een melding of bericht ontvangt.

Ontwikkelaars die de bijzonderste en innovatiefste toepassingen ter wereld maken, hebben al duizenden apps voor Apple Watch ontworpen, en daar komen elke dag nieuwe apps bij. Apple Watch-eigenaars kunnen nu in Spanje een taxi bestellen met MyTaxi, gemakkelijk de juiste gate vinden met de Genève Aéroport-app, een vlucht van Singapore Airlines op de voet volgen, Italië verkennen met AroundMe, contact houden met hun vrienden in Zuid-Korea met KaKaoTalk, de dichtstbijzijnde YouBike-stalling in Taiwan opzoeken en bioscoopkaartjes in Mexico reserveren met Cinepolis. Met de Apple Watch-app, die als onderdeel van iOS 8.2 of hoger op iPhone wordt geïnstalleerd, kun je apps in de Apple Watch App Store zoeken, kopen en downloaden.

Verkrijgbaarheid
Apple Watch is vanaf vrijdag 26 juni verkrijgbaar in Italië, Mexico, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Zwitserland en Taiwan bij de Apple Online Store, de Apple Store en bepaalde erkende Apple resellers. Bij de introductie zal een speciaal geselecteerde collectie van Apple Watch verkrijgbaar zijn bij 10 Corso Como in Milaan, BOONTHESHOP Cheongdam in Seoul en Malmaison by The Hour Glass in Singapore. Apple Watch is momenteel verkrijgbaar in Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Apple Watch is verkrijgbaar in drie collecties: Apple Watch Sport, Apple Watch en Apple Watch Edition, die is gemaakt van 18-karaats rosé- of geelgoud.

Klanten die een Apple Watch bij Apple kopen, kunnen gebruikmaken van de gratis persoonlijke configuratieservice - naar keuze online of in de winkel - om Apple Watch af te stemmen op hun persoonlijke voorkeur en met hun iPhone te koppelen. Ook komt onder meer het downloaden van nieuwe apps uit de Apple Watch App Store aan bod. Klanten kunnen een Apple Watch uitzoeken in de Apple Online Store of via de Apple Store-app voor iPhone en iPad.

Voor Apple Watch heb je een iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 of iPhone 6 Plus met iOS 8.2 of hoger nodig.


geplaatst door: Robert