geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch4-icoon.jpg
"Apple Watch moet in 2020 ook onze slaap gaan bijhouden"
Dat Apple al een tijd bezig is met onze gezondheid is geen geheim. Dat zien we niet alleen bij de Apple Watch, maar onder andere ook door de overname van Beddit, het bedrijf achter de slaapmonitor met dezelfde naam, en ook aan de patenten die Apple op dat gebied inmiddels heeft.

Maar Apple zou nog meer van plan zijn op het gebied van onze slaap, en daarbij dit keer de Apple Watch in willen zetten. Daarmee zouden nu al maandenlang testen worden uitgevoerd op een geheime locatie in Cupertino, als die succesvol zouden zijn dan zou het de bedoeling zijn om dat in de Apple Watch in 2020 in te bouwen. Het bijhouden van slaappatronen is iets waar Fitbit en Withings op dit moment nog op Apple voorliggen.

http://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Beddit3SleepMonitor.jpg
"Apple Watch moet in 2020 ook onze slaap gaan bijhouden"

De Beddit-slaapmonitor

Het grote probleem daarbij lijkt de batterij, want ’s nachts is het moment dat verreweg de meesten van ons hun Apple Watch op zullen laden. Als je dan je Apple Watch om zou moeten houden om je slaappatroon te registreren dan zou dat een probleem kunnen zijn. Mocht Apple deze functie in gaan bouwen dan zal daar dus een oplossing voor moeten komen.

De verwachting is dat de markt voor wearables dit jaar zal blijven groeien. Daarbij zal het aandeel van de Apple Watch waarschijnlijk teruglopen omdat er steeds meer goedkope wearables verkocht worden. Of ze daar bij Apple wakker van liggen is een tweede. Het is ook in deze markt degene die verreweg het meeste geld verdient en de gebruikers zijn over het algemeen heel erg tevreden met hun Apple Watch.

Een andere markt waar veel groei verwacht wordt zijn de hearables, maar daarin is Apple al leidend met de AirPods.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 60.000 mensen die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Als je die allemaal wilt bereiken door sponsoring, advertenties of pagelinks, alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.
antw: "Apple Watch moet in 2020 ook onze slaap gaan bijhouden"
27 februari 2019 - 19:59    reactie #1
geplaatst door: McLoe
't Is heel simpel, je wordt gewoon geacht om een 2e Apple Watch kopen. Eentje voor overdag, eentje voor 's nachts. Dat is hoe Tim Cook 'innoveert' en de omzet laat stijgen.  :cool: