https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-icoon.jpg
Apple Watch Series 4: nieuw design met een groter scherm
De Apple Watch Series 4 wordt komende herfst verwacht, en daar heeft Ming-Chi Kuo van onderzoeksbureau KGI Securities ook al een aantal voorspellingen over.

Deze nieuwe Apple Watch zou voor het eerst een nieuw design krijgen, waaronder een schermpje dat 15 procent groter is dan het huidige. Dat zou worden bereikt door de zwarte randen kleiner te maken, de afmetingen van het scherm zouden niet toenemen. Daarnaast zou deze versie van de Apple Watch nog beter onze gezondheid in de gaten kunnen houden en zou de batterij langer meegaan.Maar ook aan de buitenkant zou er wat gaan veranderen, Ming-Chi Kuo omschrijft dat als een "more trendy form factor design", en verwacht dat die de verkopen van Apple's smartwatch nog verder omhoog zullen drijven.

Daarbij kwamen er natuurlijk meteen geruchten op gang dat er een ronde Apple Watch aan zit te komen. Dat lijkt op het eerste gezicht erg onaannemelijk, maar laat dat nu net één van de dingen zijn waar Apple recent patent voor heeft aangevraagd en inmiddels heeft gekregen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchPatentRondDisplay.jpg
Apple Watch Series 4: nieuw design met een groter schermHet nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert