https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FindMyiPhone_icon.jpg
Apple wil meer dan vrienden en iPhones voor ons gaan vinden
Apple helpt ons nu al met dingen vinden, bijvoorbeeld je iPhone, iPad of iPod touch met Zoek mijn iPhone en vrienden met de Zoek mijn vrienden-app. Maar Apple zou ons willen helpen met het vinden van veel meer dingen, waarbij onder andere deze twee apps bij elkaar zouden worden gevoegd.

Apple zou onder de codenaam GreenTorch bezig zijn aan een nieuwe app waarin niet alleen Zoek mijn vrienden en Zoek mijn iPhone samen worden gevoegd, maar er ook ondersteuning komt voor iets waarmee je willekeurig wat terug zou kunnen vinden. Een idee dat sterk doet denken aan iets wat op dit moment al bestaat: Tile. Hoe die trackers werken kan je in de video hieronder zien.


Net zoals met Tile zou Apple bezig zijn aan een device waarmee je willekeurig wat niet meer kan verliezen, het zou dus ook werken voor niet-Apple devices of items. Verder zijn er geen details bekend, alleen dat de code hiervoor B389 is.

De tags zouden met jouw iCloud-account verbonden kunnen worden, simpelweg door in de buurt van jouw iPhone te zijn. Denk aan de manier waarop je nu al AirPods kan pairen. En als je iets met zo’n Apple-tag achterlaat dan krijg je automatisch een notificatie op je iPhone, en als je die hebt natuurlijk ook op je Apple Watch.

Daarbij zou het ook mogelijk zijn om locaties te markeren als zones waar je geen notificatie hoeft te ontvangen als je die verlaat, zodat je jouw iPad thuis kan achterlaten zonder dat je daarvan op de hoogte wordt gesteld. En de locaties van tags kunnen ook met vrienden of familie gedeeld worden, als iemand de de onvindbare iPad zoekt dan kan jij laten weten waar die is.

Mogelijk dat dit nieuwe product al in september geïntroduceerd gaat worden, tegelijkertijd met de nieuwe iPhones.

Wat op dit moment al mogelijk is

https://support.apple.com/library/content/dam/edam/applecare/images/nl_NL/iOS/ios12-iphone-x-ipad-pro-find-my-iphone-lost-mode.jpg
Apple wil meer dan vrienden en iPhones voor ons gaan vinden


Op dit moment zijn er dus al veel mogelijkheden om dingen makkelijk terug te vinden. Hoe je jouw iPhone, iPad of iPod touch terug kan vinden lees je op deze pagina, de instructies voor het terugvinden van AirPods vind je hier en hoe de Zoek mijn vrienden-app werkt kan je hier lezen.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert