Apple wint Primetime Emmy Award voor Carpool Karaoke
geplaatst: 10 september 2018 - 15:18
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
Apple wint Primetime Emmy Award voor Carpool Karaoke
Apple's eerste uitstapje naar televisie, Planet of the Apps, kreeg niet echt de handen op elkaar, in tegendeel. Maar de spinoff die Apple van het bestaande Carpool Karaoke met James Corden maakte was wel een succes, ook toen James Corden er zelf niet meer bij was.

Zo’n succes dat Apple daarvoor inmiddels in de prijzen is gevallen bij de uitreikingen van de jaarlijkse Emmy’s, de Oscars voor televisie. Het gaat om een Primetime Emmy Award, waarbij er veel waardering was dat Apple het risico nam om het zonder James Corden te doen. Carpool Karaoke executive producer Ben Winston bracht het goed onder woorden: “To try and do a Carpool Karaoke series without James Corden was a tricky thing.”


Zoals je hierboven kan zien startte deze serie wel degelijk met James Corden, maar zoals in de planning zat was dat alleen maar bij de eerste paar afleveringen het geval. Daarna kwamen niet alleen muziekanten aan bod, maar bijvoorbeeld ook acteurs. Hieronder een preview van de aflevering met Sophie Turner en Maisie Williams, de actrices die Sansa Stark en Arya Stark spelen in de populaire televisieserie Game of Thrones van HBO.Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert