Apple zet Memoji’s centraal in Grammy-commercials
geplaatst: 10 februari 2019 - 10:29
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Animoji-Fox-icoon.jpg
Apple zet Memoji’s centraal in Grammy-commercials
Als je een iPhone of iPad hebt met Face ID dan kan je sinds iOS 12 niet alleen met Animoji’s jouw eigen bewegende gezichtsuitdrukkingen gebruiken met leuke figuurtjes, maar kan je er ook een aanmaken die zoveel mogelijk op jou lijkt. Apple noemt deze optie voor bewegende zelfportretten Memoji’s.

Het zijn die Memoji’s die de hoofdrol hebben in drie commercials die Apple heeft uitgebracht ter ere van de Grammy Awards, de muziekprijzen in de VS die later vandaag uitgereikt gaan worden. Omdat het over muziek gaat staan natuurlijk populaire artiesten centraal, dat zijn Ariana Grande met "7 Rings”, Khalid’s song "Talk” en Florida Georgia Line's "Simple”. Hieronder kan je ze alledrie bewonderen.
Wil je weten hoe Animoji of Memoji precies werken en hoe jij die zelf kan gebruiken? In de twee artikelen van Apple support hieronder vind je een uitgebreide uitleg. Opvallend genoeg heeft Apple het daarbij in de titel alleen maar over de iPhone X, dit werkt natuurlijk ook op de Xs, Xs Max en Xr.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 60.000 mensen die hier gemiddeld ongeveer 5 minuten zijn. Interesse om die allemaal met advertenties of door sponsoring te bereiken? Alle mogelijkheden hiervoor zijn te vinden op deze pagina.
geplaatst door: Robert