geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Apple_Logo_Regenboog_Origineel.jpg
Apple Museum Nederland komt met een ludieke actie
Het jaar 2016 is een bijzonder jaar voor het Applemuseum en voor Apple. Apple bestaat, op 1 april 2016, 40 jaar en het Apple Museum Nederland bestaat 4 jaar. De aftrap voor het feestelijke gebeuren vindt dan ook plaats op 1 april 2016.

Dat wordt gevierd met een aantal leuke opties, waardoor je nu mogelijk gratis bij dit museum naar binnen kunt. Om te weten of jij daarvoor in aanmerking komt moet je even kijken naar de opties hieronder, waarbij ook iedereen met een creatief idee aan bod kan komen.

Dat alles gaat onder de volgende titel:

Vier een 40 en 4 jarig jubileum bij Applemuseum Nederland
Citaat

  • Echtparen die (aantoonbaar) op 1 april zijn gehuwd, hebben vanaf 1 april, gedurende het jaar 2016, één keer vrij toegang tot het museum, krijgen een rondleiding, worden in de watten gelegd en ontvangen een leuk aandenken.
  • Mensen die (aantoonbaar) op 1 april 40 jaar worden kunnen in de maand april één keer gratis het museum bezoeken en ontvangen eveneens een mooi aandenken.
  • Heb je een leuk idee waarin 40 en 4 voorkomt en betrekking heeft op Apple of het Applemuseum-Nederland, stuur het op naar info@applemuseum-nederland.nl en maak kans op een jaar lang gratis supporter zijn van het Apple museum, met alle voordelen van een betalende supporter. Je kunt je idee inzenden tot 1 september 2016.
Ben je er al eerder geweest dan is het nog de moeite om te gaan. Want het Applemuseum is helemaal gereorganiseerd en bezoekers kunnen nu op de computers werken. Want in dit museum staan de computers niet in een vitrine!

Kom kijken en zie hoe de computer de wereld heeft veranderd.

Als je niet weet wat het Appelmuseum ligt, dat vind je in aan Melkwegje 5, 9441 PH in Orvelte. Dat ligt in Drenthe, ongeveer midden tussen Emmen en Assen in.


Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.