Apple’s WWDC-app heet nu Apple Developer
geplaatst: 19 november 2019 - 10:34
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleDeveloper-app-icoon.jpg
Apple’s WWDC-app heet nu Apple Developer
Apple’s eigen WWDC-app is vooral gericht op ontwikkelaars, de meesten van ons hebben die waarschijnlijk niet geïnstalleerd. In die app kan je jezelf niet alleen registreren voor de WWDC, maar ook veel informatie vinden van alle informatie die Apple tijdens de WWDC voor ontwikkelaars naar buiten brengt.

Waar wij waarschijnlijk alleen maar meekrijgen wat er tijdens de centrale keynote tijdens de opening gebeurt, zijn er natuurlijk nog veel meer presentaties, de WWDC duurt in totaal niet voor niets vijf dagen. Maar het meeste van die informatie is natuurlijk erg technisch. Heb je daar wel interesse in, dan is de Apple Developer-app een aanrader. Daarin vind je veel informatie voor ontwikkelaars en designers, en ook veel van de informatie die tijdens de WWDC 2019 naar buiten kwam

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleDeveloper-app-iPhoneX.jpeg
Apple’s WWDC-app heet nu Apple Developer


Ook is er binnen deze app nu de mogelijkheid om deel te nemen aan het Apple Developer program, dat nu jaarlijks doorlopend gemaakt is. Maar op dit moment is het deelnemen aan dit programma via deze app alleen nog maar mogelijk als je in de VS woont. Het ligt voor de hand dat dit de komende tijd verder uitgebreid gaat worden.

Apple doet trouwens geen enkele moeite om te verbergen dat het gaat om een bestaande app die een nieuwe naam heeft gekregen. Het versienummer van de Apple Developer-abinnpp is 8.0 en de release notes maken duidelijk dat het om een bestaande app gaat:

Citaat
Thank you for your feedback. New features include:
  • Discover tab
  • Enhanced Search UI
  • Dark Mode support
  • Apple Developer Program enrollment (in supported countries only)
  • Korean language support
  • Other enhancements and bug fixes

Wil je deze app installeren, dan moet je daar minimaal iOS 12.4 voor hebben. Wil je het ook op je Apple Watch gebruiken, dan zal daar tenminste watchOS 5.0 op moeten staan.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert