Basisversie Night Sky 4 op dit moment gratis
geplaatst: 3 april 2017 - 15:56
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Basisversie Night Sky 4 op dit moment gratis
Houd je van het kijken naar de sterrenhemel 's nachts en vind je het leuk om te weten welke sterrenstelsels je dan ziet, dan is de app Night Sky 4 voor jouw iDevice een echte aanrader.

De app is erg compleet, gebruikt Apple's Metal om alles mooi snel en vloeiend op het scherm van jouw iDevice te krijgen en in versie 4 zijn er maar liefst 115.000 nieuwe sterren, planeten, constellaties en dergelijke aan de nachtelijke lucht toegevoegd.

Eén van de mooie functies: met Night Sky 4 kan je er ook voor zorgen dat de 'lichtvervuiling' afneemt, simpelweg door je vinger over het scherm te laten glijden. In de video hieronder krijg je binnen 30 seconden in hoog tempo een heleboel functies van Night Sky 4 te zien,Nog een functie die de moeite van het vermelden waard is, dat is de integratie met Apple's Berichten-app. Met Night Sky 4 kan je planeten die op dat moment zichtbaar zijn makkelijk via Berichten delen, net zoals de conditie van het zicht op een bepaald moment.

Als je deze app graag op jouw iDevice of Apple Watch wilt hebben, op dit moment is die helemaal gratis in de iOS App Store, normaal gesproken moet je er € 4,99 voor betalen.

Ben je enthousiast en wil je nog meer, er is ook een mogelijkheid voor een abonnement met de naam Night Sky Premium. Daarmee krijg je extra functies, onder andere uitgebreide bezoeken aan de maan met een gids en eigen instellingen om de sterrenhemel nog beter te kunnen bekijken. Zo'n abonnement kost € 1,99 voor één maand of € 9,99 per jaar en het kan in de app zelf afgesloten worden.


geplaatst door: Robert