geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BeatsLogo.jpg
Beats Fit Pro zijn nu ook in Nederland en België te koop
Wil je de integratie in het ecosysteem van Apple, maar zijn AirPods of AirPods Pro niet de ideale oplossing voor jou, dan is het misschien de moeite om naar de Beats Fit Pro te kijken. Vanaf vandaag zijn die beschikbaar in zowel Nederland als België, en natuurlijk ook in alle ons omringende landen.

Ook deze Beats Fit Pro hebben Active Noise Cancellation en ondersteuning voor Ruimtelijke Audio, waarbij het geluid ook reageert op de richting waarin je het hoofd draait. Die overeenkomsten zijn natuurlijk niet toevallig, bij zowel de AirPods Pro als de Beats Fit Pro wordt de rekenkracht geleverd door Apple’s H1-chip. Het is vooral de vormgeving die anders is, de Beats Fit Pro hebben geen ‘steeltjes’ maar flexibele ‘wingtips’, die ervoor zorgen dat ze goed op hun plek blijven zitten.


De aanwezigheid van de al eerder genoemde H1-chip zorgt ook voor andere functies die we al kennen van de AirPods Pro, zoals Hé Siri en de mogelijkheid om het Zoek mijn-netwerk te gebruiken om ze te kunnen terugvinden. Meer informatie over de configuratie en het gebruik van de Beats Fit Pro vind je op deze pagina.

https://www.beatsbydre.com/content/dam/beats/web/product/earbuds/beats-fit-pro/pdp/fitpro-beats-black-pdp-p01.jpg.large.2x.jpg
Beats Fit Pro zijn nu ook in Nederland en België te koop


Naast de al eerder genoemde Active Noise Cancellation kan je ook makkelijk schakelen naar de Transparantie-modus. De microfoon aan de buitenkant vangt dan het omgevingsgeluid om je heen op en combineert dat met je muziek.

Volgens Apple zijn de flexibele vleugeltips grondig getest door allerlei atleten, waardoor je ervan verzekerd kan zijn dat ze ook tijdens het sporten goed blijven zitten. En mede dankzij de drukverlagende ventilatieopeningen zou je deze oortjes de hele dag comfortabel kunnen dragen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BeatsFitProAlleKleuren2022.jpg
Beats Fit Pro zijn nu ook in Nederland en België te koop

klik op de afbeelding voor een grotere versie

De Beats Fit Pro zijn te vinden in Apple’s online Store, kosten daar € 229,95, waarbij je de keuze hebt uit de kleuren zwart, wit, paars en groengrijs.

De Beats Fit Pro zijn ook te gebruiken met Android, in combinatie met de Beats-app voor Android (minimaal Android 8.0). De uitleg over die app is hier te vinden.


met dank aan forumlid ‘puk1980’, die dit nieuws als eerste meldde op het forum #Beats
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.