https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BeatsLogo.jpg
Beats Flex zijn de goedkoopste oortjes van dit merk tot nu toe
Toen eergisteren de aparte pagina van Beats van Apple’s site verdween werd dat door veel gezien als de eerste stap bij de introductie van Apple’s eigen koptelefoon, de AirPods Studio. Maar inmiddels weten we beter, de enige aankondiging op het gebied van audio was de nieuwe HomePod mini.

Maar inmiddels is een heel andere mogelijke reden naar boven gekomen waardoor de Beats-pagina mogelijk even helemaal verdwenen was: er zijn nieuwe Beats-oortjes aan het programma toegevoegd. En dat is meteen ook een erg aantrekkelijk optie, want de Beats Flex zijn met een prijs van € 49,95 de goedkoopste oortjes van dit merk tot nu toe. De Beats Flex is in vier kleuren te koop, dat zijn Beats Black, Flame Blue, Smoke Gray en Yuzugeel.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BeatsFlexBeatsBlack.jpg
Beats Flex zijn de goedkoopste oortjes van dit merk tot nu toe


Er staat bij vermeld dat ze alleen bij Apple te koop zijn, het lijkt er dus op dat deze oortjes niet elders te vinden zullen zijn. Hieronder de Beats Flex puntsgewijs. Als je ze wilt kopen, ze zijn te vinden op deze pagina van de online Apple Store.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BeatsFlexFlameBlue.jpg
Beats Flex zijn de goedkoopste oortjes van dit merk tot nu toe


Citaat
 • Magnetische oortjes met automatisch afspelen/pauzeren¹
 • Aangepast akoestisch platform levert premium geluid met nauwkeurige bas en weinig vervorming
 • Ingebouwde microfoon met windonderdrukking voor een beter stemgeluid
 • Tot maar liefst 12 uur luisteren²
 • Urenlang draagcomfort met de Flex-Form-kabel en vier verschillende oorkussentjes
 • Met Apple W1-chip voor probleemloze connectiviteit³
 • Met audiodeling kun je audio draadloos delen met een andere Beats-koptelefoon of AirPods⁴
 • Na 10 minuten opladen met Fast Fuel kun je weer 1,5 uur muziek luisteren²
 • Class 1 Bluetooth voor een groter bereik en minder uitval
 • On-ear-bediening voor volume, nummers en gesprekken bevindt zich aan de linkerkant van de nekbandbehuizing
 • Aan/uit-knop bevindt zich aan de rechterkant van de nekbandbehuizing

1. Compatibel met iOS en iPadOS 14 of hoger, macOS 11 of hoger, watchOS 7 of hoger en tvOS 14 of hoger.
2. Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2020 met prototypen van Beats Flex en de software gekoppeld aan een iPhone XS Max, 8 Plus en 7 Plus en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256‑Kb/s AAC). Het volume was ingesteld op 50%. De batterij ging 12 uur mee. Bij de tests werd audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de Beats Flex stopte met afspelen. Om het laadproces van 10 minuten te testen, zijn exemplaren van de Beats Flex gebruikt waarvan de volledig lege batterij gedurende 10 minuten is opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de Beats Flex stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van device-instellingen, omgeving, gebruik en vele andere factoren.
3. Vereist een iCloud-account en macOS Sierra, iOS 10 of watchOS 3 of hoger.
4. Audiodeling is compatibel met Beats Flex, Solo Pro, Powerbeats Pro, Powerbeats, Solo3 Wireless, Powerbeats3 Wireless, Beats Studio3 Wireless, BeatsX, AirPods (1e generatie of nieuwer) en AirPods Pro. Werkt met iPhone 8 of nieuwer en iPod touch (7e generatie) met de nieuwste versie van iOS, en de 12,9‑inch iPad Pro (2e generatie of nieuwer), 11‑inch iPad Pro, 10,5‑inch iPad Pro, iPad (5e generatie of nieuwer), iPad Air (3e generatie) en iPad mini (5e generatie) met de nieuwste versie van iPadOS. #Beats
geplaatst door: Robert