geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Displays.png
DisplayLink Manager ondersteunt nu ook verticaal beeld op M1 Macs
Een jaar geleden kon je hier op MacFreak al lezen dat je met DisplayLink adapters veel meer schermen op een M1 Mac mini kon aansluiten dan wat Apple vermeldt. Dat zijn er maximaal zes voor de M1 Mac mini, heb je een M1 MacBook Air dan zijn het er maximaal vijf.

Maar een ding wat tot nu toe niet mogelijk was met DisplayLink adapters was het beeld draaien. Maar daar brengt een nieuwe beta-versie van DisplayLink Manager for macOS verandering in. De definitieve versie van de DisplayLink Manager van Synaptics staat in de planning voor het eind van de komende maand, natuurlijk mede afhankelijk van hoe goed deze beta-versie in de praktijk werkt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BetaDisplayLinkManager1121.jpg
DisplayLink Manager ondersteunt nu ook verticaal beeld op M1 Macs


Volgens Apple zelf zou je maar één extern scherm kunnen gebruiken met een M1 Mac mini, 13-inch MacBook Pro en MacBook Air. Geen wonder dat de DisplayLink adapters populair zijn.

DisplayLink Manager 1.6 beta werkt met alle versies van macOS Monterey en macOS Big Sur en is gratis te vinden op de website van Synaptics.


MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: peterdh
Met een kleine kanttekening voor de MBA Air M1 zul je echt een displaylink compatible hub aan moeten schaffen, daar je anders geen "gaatje" over hebt voor de voeding van je MBA
Sathu Thai Massage, Groet, Peter