Blijf binnen met deze apps
geplaatst: 1 april 2020 - 13:34
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Blijf binnen met deze apps
Terwijl de top van de curve van de corona-epidemie nog niet bereikt lijkt blijven velen van ons vaak binnen. Waarbij het belangrijk is om je conditie op peil te houden, tenslotte je beste verweer bij iedere ziekte. Erg gezond om dat buiten te doen, als je maar altijd en overal voldoende afstand houdt.

Maar ondertussen zullen veel van ons toch wel vaker binnen zitten. Als je in België woont al helemaal, want daar is sprake van een veel serieuzere lockdown. Speciaal voor iedereen heeft de redactie van de App Store voor iPhone, iPod touch en iPad een selectie gemaakt van apps waar we op dat moment veel aan kunnen hebben. Die zijn onderverdeeld in een aantal categorieën.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppStoreBlijfBinnenMetDezeApps.jpg
Blijf binnen met deze apps


Dat zijn Thuis leren en studeren, Houd contact met dierbaren, Communiceer met collega’s, Volg het laatste nieuws, Luister naar het nieuws, Geen sportschool nodig, Een plek voor meditatie, Ontspannende omgevingen, Yoga voor iedereen, Sta stil bij je emoties, Makkelijk boodschappen doen en Je nieuwe favoriete recepten.

Deze collectie apps in de iOS App Store is te vinden via deze link.

Daarbij vallen sommige keuzes wel op, met name bij de categorie Houd contact met dierbaren. Want waar gekozen wordt voor Facebook’s Messenger, dat het niet zo nauw neemt met privacy, terwijl het eigen Messages en FaceTime onvermeld blijven? #AppStore
geplaatst door: Robert