https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPod-icoon.jpg
Bluetooth zender AirFly overbrugt het gat naar mini-jack
Met het verdwijnen van de mini-jack koptelefoon aansluiting op de iPhone 7 maakte Apple duidelijk dat ze in Cupertino denken dat de toekomst hiervoor draadloos is. En in het verleden hebben we gezien dat ze het bij dat soort keuzes vaak bij het rechte eind hebben.

Maar hoe handig Bluetooth oortjes zoals Apple's eigen AirPods ook kunnen zijn, als je ergens bent waar het geluid alleen via een mini-jack te horen is dan heb je daar weinig. Tot nu toe, want accessoiremaker Twelve South heeft nu een apparaatje op de markt gebracht dat dit probleem voor ons oplost: AirFly.

Met AirFly kan je dus Bluetooth draadloze koptelefoons en oortjes toch weer aan een mini-jack verbinding aansluiten. De ingebouwde oplaadbare batterij zou het ongeveer 8 uur moeten kunnen volhouden en kan via USB weer opgeladen worden. 

Vanaf komende maandag (21 mei) is de AirFly in de VS te bestellen via deze pagina. Daar moet je er op dit moment $ 39,99 voor neertellen, hoeveel dat bij ons later zal worden is nog niet bekend.

https://d39be47vzcm21p.cloudfront.net/assets/made/uploads/images/product_master/12S_Airfly_HeaderImage_1_1900_970_c1.jpg
Bluetooth zender AirFly overbrugt het gat naar mini-jackHet nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Bluetooth zender AirFly overbrugt het gat naar mini-jack
reactie #1 geplaatst: 16 mei 2018 - 19:57
Maar werkt de microfoon dan ook? Dit is nu een issue wanneer je de AirPods met Windows wilt gebruiken.
geplaatst door: justspoor
antw: Bluetooth zender AirFly overbrugt het gat naar mini-jack
reactie #2 geplaatst: 16 mei 2018 - 20:41
'Use your AirPods or wireless headphones with any wired headphone jack.'
Je kan link ook gebruiken en lezen wat men zegt. lijkt me duidelijk al de Airfly in je headphone jack gaat
of deze zin van Robert:
'als je ergens bent waar het geluid alleen via een mini-jack te horen is'
geplaatst door: peterdh
Sathu Thai Massage, Groet, Peter