geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/GarageBandIcoon.jpg
Bugfixes in 10.3.3 update voor GarageBand
In het verleden liet Apple ons vaak raden naar wat er in updates veranderd en verbeterd was, dat is gelukkig de afgelopen tijd een stuk beter. Maar jammer genoeg komen uitzonderingen hierop toch nog steeds voor, er komen soms toch nog updates voorbij die vallen onder categorie ‘raden maar’.

Het is precies in die laatste categorie dat de 10.3.3 update van Garageband voor de Mac valt. Want de complete release notes zijn als volgt: “Deze update bevat prestatieverbeteringen en oplossingen voor problemen.” Leuk, maar dat vertelt ons natuurlijk helemaal niets over wat er opgelost is. Kortom, als jij last hebt van een bug, of meerdere bugs, in GarageBand voor de Mac, dan zit er niks anders op dan deze versie installeren en kijken of je probleem, of je problemen, verholpen zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.GarageBandMac2019.jpg
Bugfixes in 10.3.3 update voor GarageBand


Maar we zullen het Apple maar vergeven, GarageBand is tenslotte wel helemaal gratis (eigenlijk in de prijs die je betaalt voor je Mac inbegrepen).

GarageBand 10.3.3 is te vinden in de Mac App Store via deze link, om het te gebruiken moet je wel minimaal macOS 10.13.6 (High Sierra) op je Mac hebben staan.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.