BundleHunt’s Holiday Bundle is nu Live
geplaatst: 9 november 2018 - 10:17
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BundleHunt-logo-icoon.jpg
BundleHunt’s Holiday Bundle is nu Live
Een paar jaar geleden waren de zogenaamde software-bundles niet alleen synoniem met het voordeling kunnen aanschaffen van apps, maar vooral met het moeten kopen van ook een heleboel apps die je waarschijnlijk helemaal niet wilde hebben maar die er nu eenmaal bij zaten.

Fast forward naar nu, en de situatie is helemaal veranderd. Tegenwoordig betaal je bij de meeste van deze bundles éénmalig een entree-tarief, waarna je alleen maar de software koopt die jij echt graag wilt hebben, paketten die jouw interesse niet hebben kan je links laten liggen. Dit is ook de manier waarop de bundles bij BundleHunt tegenwoordig werken, en dit geldt ook voor de nieuwe Holiday Bundle, die inmiddels live is. De entreeprijs daarvoor is 5 dollar, daarna kies je dus wat van jouw gading is. Extra prettige bijkomstigheid: alle apps zijn klaar voor macOS 10.14 Mojave.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BundleHunt091118.png
BundleHunt’s Holiday Bundle is nu Live


Op de site van BundleHunt vind je alle apps met een omschrijving van BundleHunt zelf, hieronder vind je de links naar de sites van de app-makers zelf. Dat zijn er trouwens maar liefst 45 in totaal.

iMazing
FaceFilter3 Pro
Butler
Forklift
Corel AfterShot Pro 3
CrazyTalk 7 Standard
Painter Essentials 6
MWeb
Flux 7
Disk Drill
CloudMounter
VideoProc - Lifetime License
Screens
PDF Manager Ultimate - Lifetime License
Intego Mac Internet Security X9
Network Radar
ScreenFocus
TeaCode
WinX DVD
SaneDesk 2
AweClone for Mac Enterprise 2
Haptic Touch Bar
X-Mirage
iRingg
Video Converter - Lifetime License
HTML5 Flipbook Maker Pro
Calendar 366
Trim Enabler
Intego Washing Machine X9
Archiver
Spotless
Pterm
Super Eraser Pro
FocusMe - 1year License
Renamer
Lucid
Logo Pop
EmailThis Premium - 1 Year Plan
Total Video Tools
Tel-FTP
Picturesque
Blur
Knotes
Smooth Scroll - 1 Year
iPhone Recovery - Lifetime License


met dank aan forumlid 'iEscape', die dit nieuws als eerste meldde


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: BundleHunt’s Holiday Bundle is nu Live
reactie #1 geplaatst: 11 november 2018 - 10:12
Wat minder interessante apps voor mij dan bij andere keren. Renamer is een aanrader, maar die heb ik al, Haptic Touch Bar ga ik uitproberen (kan twee weken gratis).
geplaatst door: GeorgeM
antw: BundleHunt’s Holiday Bundle is nu Live
reactie #2 geplaatst: 11 november 2018 - 13:01
Ik krijg hier altijd een akelig gevoel bij.

Laat ik beginnen met dat ik heel erg graag korting op software zie maar (1) serieuze software van bedrijven of INDIE developers die ook daadwerkelijk iets verkopen zonder deze kortingsdagen omdat wat ze maken ergens voor staat .... en (2) de korting moet wel met respect naar beide kanten te maken hebben en niet enkel te maken hebben met winkelen in de één euro shop.

Als je dit eenmalig per jaar zou doen kan ik mij voorstellen dat je bepaalde mensen heel erg blij maakt. Dit is nog redelijk netjes en respectvol.Dit is een belediging naar jezelf + de klanten toe die een aantal maanden geleden de volle prijs betaald hebben (als die er al zijn - kan ik mij niet voorstellen als je dit doet).
Als je licenties kunt verkopen voor 2,- of 3,- terwijl je app normaal meer dan 50,- kost dan heb je al (zelf)respect verloren, niet alleen in je product maar ook in jezelf want dan betekent zo'n app ontwikkelen helemaal niets (meer) voor je. Iedereen die iets maakt of produceert vindt dat hun product minimaal X waarde heeft. Als je om welke reden dan ook niet aan die waarde komt dan kun je gaan twijfelen, dat is heel normaal maar er komt altijd een moment dat je zegt, tot hier en niet verder omlaag want wat ik maak staat ergens voor.

Ik vind dit soort dingen echt teleurstellend. Zeker als je bedenkt dat de meeste websites die deze bundles 'promoten' ook nog eens hun 25% provisie krijgen over deze prijs.

Ik zie zoiets al voor me. Dat krijg je op X moment je geld van BundleHunt dat jouw actie heeft opgeleverd en dan sta je in de kamer achter je bureau waar je normaal de app in elkaar knutselt. Je handen in de vorm van een kommetje, en daarin zit 107,13 in de vorm van kleingeld en dan bedenk je je ineens. Wacht eens even, nu heb ik wel 81 mensen een licentie verschaft die allemaal iets verwachten, updates en service. Sterker nog, de eerste 11 mailtjes staan al in je inbox 'ping-ping-ping' met persoonlijke feature requests en optimalisaties die men graag doorgevoerd zou willen zien. Dat lijk mij zo ontzettend motiverend.

geplaatst door: Shmoo
antw: BundleHunt’s Holiday Bundle is nu Live
reactie #3 geplaatst: 11 november 2018 - 14:06
Ik heb daar 1 keer een app gekocht.... het serienummer dat ik erbij kreeg kon de app niet ontsleutelen.
Bundlehunt kon niets voor mij betekenen......
Dat was dus 1 keer en nooit weer want ik vertrouw die lui niet.
geplaatst door: fryskhynder
iMac 2.7 GHz Interl Core i5
8GB 1600MHz DDR3
MacOS High Sierra 01.12.6