geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BeatsLogo.jpg
Campagne voor Beats Fit Pro: Move How You Want
Na de overname van Beats in 2014 hebben we een erg welkome ontwikkeling op het gebied van geluid bij Apple gezien, vergelijk het geluid van een nieuwe MacBook maar eens met wat rond die tijd uitkwam. Maar ondertussen wordt het merk Beats niet afgeschreven, in tegendeel.

Dat zien we ook door de nieuwe campagne voor de recent uitgebrachte Beats Fit Pro, die inmiddels ook bij ons te koop zijn. Het thema is Move How You Want en hieronder zien we de invulling daarvan van hip-hopper Vince Staples en tennisster Naomi Osaka. Waarbij de laatste duidelijk een een stuk meer beweegt dan de eerste, Vince Staples voelt zich duidelijk meer op z’n gemak in een leunstoel.


Misschien komt dat ook omdat het Vince Staples zelf is die we op de soundtrack horen, het nummer heet Magic.

Het verschil tussen de Beats Fit Pro en AirPods zit vooral in de pasvorm, de aanpak daarvan is compleet anders: de Beats Fit Pro hebben geen ‘steeltjes’ maar flexibele ‘wingtips’, die ervoor zorgen dat ze goed op hun plek blijven zitten.

Maar op het technische vlak zijn er erg veel overeenkomsten, zo hebben de Beats Fit Pro ook Apple’s H1-chip voor de rekenkracht, werken ze met Hé Siri en de mogelijkheid om het Zoek mijn-netwerk te gebruiken om ze te kunnen terugvinden.


Meer informatie over de configuratie en het gebruik van de Beats Fit Pro vind je op deze pagina. #Beats
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.