https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2018-icoon.jpg
Commercial laat zien wat er allemaal mogelijk is met iPad Pro
Apple heeft een nieuwe commercial uitgebracht voor de iPad Pro, waarin we zien wat daar allemaal mee mogelijk is. Deze commercial is niet alleen vlot gemonteerd, de hoofdpersoon is een vingervlugge jongen die wel heel erg flitsend en vlot met zijn iPad Pro overweg kan. Don’t try this at home!

Dat er veel mogelijk is met een iPad Pro wordt ondertussen overduidelijk in beeld gebracht. Bijvoorbeeld het koppelen aan een extern scherm via de USB-C aansluiting, makkelijk de nieuwe Apple Pencil opladen door die magnetisch tegen de zijkant ‘te plakken’, snel items in een document kunnen slepen, FaceTime conversaties met meerdere mensen tegelijkertijd te voeren en makkelijk tekst in te voeren met het Smart Keyboard Folio, terwijl je daarna ook nog dingen kan aanpassen met de Apple Pencil.


Zo flitsend en vlot als in deze video zullen wij het vast niet doen, maar het is absoluut waar dat dit allemaal makkelijk kan met een iPad Pro.

Ben je benieuwd wat de muziek is die je onder deze video hoort, dat is Almost Free van FIDLAR.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert