https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Keynote-6-Mac-icoon.jpg
Complete keynote van de WWDC 2019, en een korte versie (Upd.)
Apple streamde vanavond de keynote, maar daarna duurt het altijd nog even voordat die weer op Appleā€™s eigen pagina hiervoor zichtbaar wordt. En Apple doet er nog langer over voordat het een keynote op YouTube zet. Maar niet getreurd, ondertussen zijn er al versies op YouTube te vinden.

Hieronder de beste daarvan op dit moment, als Apple hun versie op dat platform zet dan zullen we de video hieronder doorvoor vervangen (want deze is niet zo scherp). Heb je geen tijd om meer dan twee uur naar de bovenste (complete) versie te gaan zitten kijken, daaronder vind je een versie waar de allerbelangrijkste dingen in rap tempo voorbij komen, die duurt dan ook maar 12 minuten.
Update: inmiddels kan je op Apple's eigen pagina (de eerste link in dit artikel) de keynote in volle resolutie bekijken. Verder bleek de eerste YouTube-video verwijderd, daarom is die vervangen door die van Apple zelf. Bijkomend voordeel is dat die versie natuurlijk wel scherp is.


 
Maandelijks trekt MacFreak meer dan 80.000 bezoekers, die hier gemiddeld bijna 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
Heb gisteravond de hele keynote zitten kijken en ervan genoten. De Apple-motor loopt weer als een zonnetje, zowel op het gebied van de soft- als de hardware.

Ik weet dat veel van ons teleurgesteld zullen zijn over de prijzen, maar Apple liet weer een duidelijk zien dat het ook hardware kan maken, en hoe!
geplaatst door: GeorgeM
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie