https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXsLineup-icoon.jpg
De dieven werden gepakt omdat ze liever een iPhone wilden
Het is voor te stellen dat je teleurgesteld bent als je de moeite neemt om iemand met een pistool te bedreigen en dat die persoon je dan een Android telefoon geeft, en geen iPhone. Zo’n Android is nu eenmaal een stuk minder waard, je loopt zelfs het risico dat je heler er helemaal geen interesse in heeft.

Wat je in zo’n geval als overvaller het best kan doen is je verlies te accepteren, het allerslechtste idee is zonder twijfel om terug te gaan naar de mensen die je net overvallen hebt om de Android telefoon terug te geven en alsnog om een iPhone te vragen. Laat dat nu net de optie zijn die twee overvallers in Miami-Dade kozen, dat dit niet de slimste optie was is te zien aan het resultaat: ze werden allebei ingerekend.



Dat is trouwens niet het enige voorbeeld dat misdaad niet altijd loont, en dan met name misdaad waarbij iPhones gestolen worden. Vier dieven van duizenden dollars aan spullen uit de Apple Store in de Brea Mall in Orange County (Californië) werden ingerekend na een wilde achtervolging waarna één politieauto total loss werd verklaard, terwijl een SWAT-team in Reno (Nevada) twee mensen heeft opgepakt die verdacht worden van meerdere diefstallen in de Apple Store in de Apple Store in de Summit Mall in Akron (Ohio).





Maandelijks trekt MacFreak meer dan 75.000 bezoekers, die hier gemiddeld ruim 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert