De eerste commercial voor iPhone 8 en 8 Plus RED
geplaatst: 11 april 2018 - 13:38
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone7ProductRED-icoon.jpg
De eerste commercial voor iPhone 8 en 8 Plus RED
Je kan het de afgelopen dagen nauwelijks gemist hebben: eerst was er de vooraankondiging, waarna het het officieel werd, van de iPhone 8 en 8 Plus zijn er nu ook Product Red uitvoeringen.

Daarbij was er goed nieuws voor iedereen die van een strakke achter- en voorkant houdt. Want waar deze uitvoering van de iPhone 7 en 7 Plus nog een witte omlijsting van het scherm aan de voorkant had, is deze versie helemaal zwart. Daardoor valt het scherm visueel bijna helemaal weg als dat niet aan staat.Zwart en donker is ook het thema waarvoor Apple gekozen heeft bij de allereerste commercial voor dit moment, waarvan je hierboven kan genieten.

De muziek die je in deze commercial hoort is Batshit van Sofi Tukker. Toen ik aan Siri vroeg welk nummer dit was censureerde ze die titel trouwens nogal stevig, het duurde daardoor even voordat ik begreep dat ze met B*****t het nummer Batshit bedoelde.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: De eerste commercial voor iPhone 8 en 8 Plus RED
reactie #1 geplaatst: 11 april 2018 - 16:52
 :sigh:
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X mac gebruiker vanaf 2014 / 2x ibook G4 1x ipod 1x imac 27 5K
@JensBamps Twitter
antw: De eerste commercial voor iPhone 8 en 8 Plus RED
reactie #2 geplaatst: 13 april 2018 - 09:31
Ben erg blij met mijn iPhone X en ben dus niet 'in de markt' voor deze iPhone, maar wel een erg strakke commercial!   :thumbs-up:
geplaatst door: GeorgeM