De game INKS. is Apple's Gratis App van de Week
geplaatst: 18 september 2017 - 09:08
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
De game INKS. is Apple's Gratis App van de Week
Zoals iedere week biedt Apple ons ook dit keer weer een week lang een app gratis aan in de App Store: Apple's Gratis App van de Week. Apple kiest daarbij afwisselend voor games met veel actie en puzzelspelletjes, af en toe afgewisseld met games voor de kleintjes en apps gericht op productiviteit.

Dit keer is de Gratis App van de Week de game INKS., een pinball-game, maar dan wel met een heel erg mooi vormgegeven flipperkast. Want als je met deze kast aan het flipperen slaat dan zie je al snel waarom dit spel INKS. heet, het is de inkt die voor allerlei prachtige effecten zorgt.

Deze game viel dan ook al vaak in de prijzen, vorig jaar kreeg het bijvoorbeeld niet alleen een Apple Design Award, maar werd het ook nog verkozen als één van de beste games in de App Store.

Normaal gesproken kost deze game € 1,99. Maar tot en met donderdag kan je het dus vinden in de App Store zonder dat je er wat voor hoeft te betalen. Deze app is te gebruiken op alle iDevices, zolang daar maar minstens iOS 9.1 op staat. Er zijn een aantal in-app aankopen, maar de game is voor zover bekend ook te spelen zonder daar gebruik van te maken.

In de trailer van de makers hieronder kan je snel zien of deze game wat voor jou is.
geplaatst door: Robert