https://www.macfreak.nl/modules/news/images/LexipLogo-icoon.jpg
De Lexip Mouse Ceramic Glide Feet glijden als de beste
Heb je een oudere muis die op zich nog prima functioneert, maar waarvan de onderkant zo gaar is dat die echt niet meer lekker glijdt als je die over de tafel (of een ander oppervlak) beweegt? Dan zijn mogelijk de Mouse Ceramic Glide Feet Mo42 van het Franse bedrijf Lexip de oplossing voor jou.

Deze ‘glij-voetjes’ komen in een set van zes ronde knopjes, die door het gebruikte keramische materiaal niet alleen erg lang mee zullen gaan, maar ook goed tegen krassen bestand zijn. Het effect is dan ook een muis die meteen weer als de brandweer gaat, en dat dus ook heel erg lang zou moeten blijven doen. Volgens het bedrijf werkt het met alle soorten muizen, ook alle optische muizen of muizen en ook als daar een laser voor gebruikt wordt.


Eén nadeel, zo’n setje is met € 19,95 niet echt goedkoop te noemen, het zal dan ook waarschijnlijk vooral gebruikt worden door mensen die een relatief dure muis in gebruik hebben, denk aan gamers.

Deze Mouse Ceramic Glide Feet Mo42 van Lexip zijn te koop op de deze pagina van de site van deze fabrikant, maar met verzendkosten en belasting kom je daar op een bedrag van maar liefst € 46,80. Een goedkopere optie is dan waarschijnlijk via Amazon.de, als je Amazon Prime hebt ben je dan al voor € 19,99 klaar.


Hierboven het filmpje waarin Lexip zelf laat zien is dat je een oude muis eerste even schoon moet maken, waarna je de keramische voetjes er makkelijk op kan plakken. En hoe goed die muis daarna glijdt.Maandelijks trekt MacFreak bijna 70.000 bezoekers, die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
antw: De Lexip Mouse Ceramic Glide Feet glijden als de beste
reactie #1 geplaatst: 13 maart 2019 - 12:03
Lees vooral de reviews op Amazon... Niet kopen dus.
geplaatst door: Macteach
antw: De Lexip Mouse Ceramic Glide Feet glijden als de beste
reactie #2 geplaatst: 13 maart 2019 - 13:06
@ Macteach: welke reviews? Ik zie er maar eentje, en die is zo idioot negatief dat ik er geen waarde aan hecht.

Want die review begint met het verhaal dat daar in doos maar de helft van de voetjes zaten die er in zouden moeten zitten. Mijn vraag is dan onmiddellijk waarom je die doos niet terug stuurt, je opties zijn dan geld terug of vervangen voor een doos waar wel alles in zit.

Kortom, die review vertrouw ik niet.
geplaatst door: Robert