https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iOS13-icoon.jpg
De wallpapers voor iOS 13 en macOS 10.15 Catalina
Ontwikkelaars kunnen nu al de beta-versies van zowel iOS 13 als macOS 10.15 Catalina testen, als je mee wilt doen aan het public-beta programma dan kan je jezelf hier inschrijven. Dat veilig doen betekent macOS op een aparte partitie, en voor alle andere een extra device om het uit te kunnen testen.

Mocht je vooral geïnteresseerd zijn in de wallpapers van deze nieuwe versies van Apple’s besturingssystemen dan is er gelukkig ook een veel veiligere en makkelijker manier om die te bemachtigen. Voor alle wallpapers van iOS 13 kan je hier terecht Het zijn vier verschillende wallpapers, maar het totaal komt op acht omdat er steeds ook een versie is speciaal bedoeld voor de donkere modus van iOS 13.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.macOS-CatalinaWallpaper.jpg
De wallpapers voor iOS 13 en macOS 10.15 Catalina


Ben je op zoek naar de wallpaper van Catalina, dan hoef je hierboven alleen maar even met de rechtermuis (of control) ingedrukt klikken en te kiezen voor “Bewaar afbeelding als…”

Je bewaart de afbeelding dan op een plek naar jouw keuze en kiest die daarna in Systeemvoorkeuren > Bureaublad en schermbeveiliging.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 80.000 bezoekers, die hier gemiddeld bijna 4 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; de mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert